Hiszel a paranormális jelenségben? Miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 13:08
21/28 anonim válasza:
Szerencsére nem bántott egyik sem, úgyhogy nem volt szükség orvosra,de köszönöm szépen hogy aggódsz. Amúgy az élőktől kell félni nem a holtaktól.
22/28 anonim válasza:
Igenis léteznek. Ma 2 nagy üveg víz megivása után próbáltam nyilvános wc-t találni. Találtam is. Üzemen kívül. Aztán egy másikat. Üzemen kívül. Miközben kerestem a harmadikat, éreztem, hogy meghalok és akkor hirtelen láttam egy wc-t, ami eddig sosem volt ott. Mintha a semmiből termett volna ott. Ez egy csoda volt.
23/28 anonim válasza:
21 - Igen, erre te vagy a tökéletes példa...
24/28 Szervizmérnök úr válasza:
19.
Az a gond sajnos, legtöbben vérig vannak sértve, amikor elmagyarázzák neki, hogy ilyen van persze, de ez csak a saját elméje játéka.
Egyszerűen nem hiszik el, hogy ez bárkivel megtörténhet, fiatalokkal is.
Nem kezd azon sem gondolkodni az ember, hogy a felmenők között kiknek voltak bizonyos problémáik, amit ő netán örökölhetett, valamilyen ágon.
Nem.
Egyetlen válasz van csak, Szemét Szervizmérnököt eltakarítani, eltörölni, élettapasztalataival együtt nem számít.
Mert mintha ez az oldal nem arra lenne, hogy tapasztalatok megosztása.
Nem. Itt az a lényeg, hogy ezotérikusok lelkivilágát megsérteni nem szabad.
25/28 anonim válasza:
Már bocs, de nem az elmém játéka, hogy ott volt a nyilvános wc...
26/28 anonim válasza:
Igen, mert tapasztaltam már ilyeneket.
27/28 anonim válasza:
19-es egyetértek veled! Szellemek biztos, hogy léteznek!
28/28 anonim válasza:
2023. aug. 12. 15:17 Ne törődj vele, belém is ezerszer belémállt már. A röhej, ha visszaszólsz neki azonnal sírva szalad jelentgetni és sír a sok éves tapasztalatára hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!