Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit csinálhatnék ezzel a...

Mit csinálhatnék ezzel a képességgel?

Figyelt kérdés

Az idők alatt véletlenül kialakult egy képességem, amivel éveken át igazából nem foglalkoztam, de az utóbbi időben valamiért nagyon erősödni kezdett.

Ez a képességet leginkább energiaérzékelésnek nevezném.

Lényegében annyi, hogy bármilyen energiát képes vagyok érzékelni és precizitással turkálni benne. Szóval ahogyan képes vagyok érezni, vajon mit élhet meg egy pók, miközben szalad, érezhetem, hol van "most" egy halott egykori ember, vagy éppen 12 évvel ezelőtt egy adott beszélgetésnél, mit érzett a szomszéd, miközben rájött, hogy az asszony csalja, vagy igazából akármi. Képes vagyok érzékelni, hogy kinek mennyi őrangyala van, kb mennyi idős, hanyadik élete ebben a dimenzióban, vagy bármi hasonlót, ami eléggé tág.

Minél esszenciálisabb, pl egy érzelem, viszonyulás valakihez, annál egyértelműbb a dolog. Szóval amikor egy entitással is "beszélek", nem hallok szavakat. Gondolatot sem vagyok képes olvasni, vagy tudni ki mikor született, mit evett aznap.

Amúgy előre leszögezném, hogy aki nem a kérdésre reagál, hanem azt akarja, hogy bizonyítsak, annak az ignorálásommal azt üzenném, hogy én nagyon szívesen bizonyítanám, és akár meg is próbálhatjuk, de NEM ÉRTED AZ ÉLET TERMÉSZETÉT, ha ezt akarod.

Szóval a kérdésem, hogy most, hogy növekszik, és igazából amikor a létezés felé egy kérdést sugárzok, az tisztán vetíti vissza a választ, szeretnék valahogy segíteni másokon ezzel, hogyan csinálnátok ti?

Minden érdekel, amit ti a helyemben csinálnátok. Hogyan oldanátok meg, hogy ne legyen publikus, hogy hivatalosan ne zárjanak be őrület miatt, egész odáig, hogy mikor ott vagytok, mit csinálnátok? Igazából sokszor van az, hogy valaki mondja, hogy jó lenne ilyen, és mondom, hogy jólvan csináljuk, és akkor mond egy témát, de nincs kérdése. Sokszor mikor mondom, hogy kérdezzenek, utána sincs kérdésük. Nekem ez fura, mert nekem mindig sokkal több kérdésem van, mint azt a kérdéseket csupán kiömlesztve magamból képes lennék kiadni belátható időn belül, másnak meg a legfontosabb témájára sincs konkrét kérdése, csak a vágy, hogy tudni akar "mindent", de az a minden, egy tök felszínes nem tudatos valami.

Szóval hogy kezdjem el és amikor már ott vagyok valakivel, mit tegyek?

Volt amikor aura scan-t kértek tőlem egy külföldi csoportba, de mikor mondtam, hogy kérdezzen, azt mondta, hogy basic, meg amit gondolok érdemesnek említeni. Ezt se értem, ezer nézőpont van, ahogyan ez igazzá válhat. Ott egy 20 perc alatt általában megírtam amit éppen megírandónak ítéltem, de a végén senki sem kezdett vele semmit, pedig többüknek volt egy két komolyabb dolga. Ezért is aggódom. Ha nem a másik kérdez, akkor amit én adok, meg fontosnak látok, azzal nem tud úgy mit kezdeni. Túl hatalmas. Ott az egész, nincs első lépés. Ezért jó ha a másik kérdez, mert akkor az ő menetére épül az egész, amit én csak kordában tartok.

Szóval...

Ti mit csinálnátok ezzel a képességgel a helyemben? :D

Én csak ahelyett, hogy csoportokban érzelmeskednék, inkább komoly segítséget szeretnék adni olyanoknak, akinek hasznos lehet, hogy kérdezhet az univerzumtól és az válaszol emberi nyelven, szavakkal.

2022. nov. 1. 18:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
11%
Van par jo pszichiater kollegam, beajanlhatlak, ha gondolod. 🙂
2022. nov. 1. 18:26
 2/25 A kérdező kommentje:

Már van pszichiáterem.

De a pszichiáterek nem értenek ehhez jobban mint bárki.

2022. nov. 1. 18:54
 3/25 anonim ***** válasza:
36%
Nagy ügy. Én meg tudok repülni.
2022. nov. 1. 19:33
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Keress meg eltűnt személyeket a képességeddel, ezzel segíthetsz rajtuk és a családtagjaikon. Ráadásul a képességed is bizonyíthatod.
2022. nov. 1. 19:47
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
Bármit érzékelsz, de azt nem, hogy mit kezdj ezzel a képeséggel? Hahaha
2022. nov. 1. 20:36
 6/25 A kérdező kommentje:

3#, Nem érdekel mekkora ügy. Az érdekel, hogy használhatnám jóra.

4#, Nem akarom bizonyitani!!! Szent közöny jellemez ezzel kapcsolatban. Ez a másik dolga, hogy bizonyítsa, nekem a célom, hogy használjam az erőforrásom, hogy segíthessek.

Nem tudom mennyire tudnék abban segíteni. Nem tudok helyeket, csak pl, hogy hogy érzi magát, éle-e, stb. Hogy kezdjek ebbe bele?

5#, Nem segítenek abban, hogy kikeressem azt, ahogy használhatom jóra a képességem. Oda el kell jutni. Ez olyan, mint azt nézni, hol van az elszórt kocsikulcs. Eszméletlen ritka, hogy ilyen jellegű témánál van emberi szemnek normális eredmény, mert ez elveszi az emberi lét értelmét.

De megnézem azért. >,<

Azt érzem, hogy kéne csináljak valamilyen online felületet, ahol vázlatosan kiírom mit is lehetne csinálni, hogy kéne, és utána azt az oldalt éltetni.

Erre valaki tud valamit?

2022. nov. 2. 01:01
 7/25 anonim ***** válasza:
36%
Most írtad hogy közönyös számodra, akkor mi a probléma? Ne csinálj semmit. Én meg egy alakváltó reptilián vagyok, bizonyítani nem akarom, de esküszöm a degumra, hogy az vagyok.
2022. nov. 2. 01:36
 8/25 A kérdező kommentje:
7#, Mit nem értesz? Olvasd el kérlek még egyszer. A szövegem 90+%át ignorálod.
2022. nov. 2. 05:38
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes képességek
2022. nov. 2. 19:08
 10/25 A kérdező kommentje:
Ez egyetlen egy képesség.
2022. nov. 2. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!