Mit csinálhatott a fiammal?
Volt látogatóban nálunk egy idősebb férfi, a férjem egyik régi ismerőse, férjemnek hozott vissza valami cuccokat. Szokás szerint akkor is sírt a fiunk, mikor itt volt nálunk. Már amióta megszületett nagyon sírós, napi 3-4 órákat simán képes végigbömbölni, úgy, hogy semmi baja sincs. Voltunk már többször vele emiatt orvosnál, sosem talált semmit. A férfi odavette magához, az ölében félig elfektette, bal kezével tartotta a hátát és a fejét hogy ne teljesen vízszintesen feküdjön, jobb kezét a fejére rakta, becsukta a szemét és rajta tartotta a kezét kb. 10 másodpercig. A fiunk először kicsit mozgolódott, nagyra nyílt szemekkel nézett, majd ő is becsukta a szemét, elkezdett remegni, mindkét keze és lába szabályosan reszketett, majd a férfi felemelte a kezét és kb. egyszerre kinyitották a szemeiket. Azt mondta, hogy mostantól nem fog többet sírni, mert idézem: "Feljebb fűztem a teremtőhöz, így nem fogja magát annyira egyedül érezni". Számomra ez inkább viccnek tűnt akkor, nem is tetszett az egész. Viszont igaza lett. Ennek már hétfőn volt 1 hete, egyszer sem sírt azóta. Egy percet sem. Ha éhes is lett, kicsit nyüszögött, és ennyi. A férjem nem csodálkozott ezen, ő tudta hogy tud ilyeneket a férfi. Elvileg lelkész. Valami ehhez kapcsolódó egyetemi képzést is vezetett régebben. Férjem az unszolásomra megkérdezte tőle telefonon, hogy ez micsoda is volt, de nem igazán lettünk előrébb a válasszal. Valami hálóról beszélt, hogy a lelkek egymás alatt több szinten helyezkednek el, úgy szélesedik ez lefele mint egy fa gyökérzete, és hogy ő elvileg levágta erről a hálóról a fiunkat majd közvetlen maga alá befűzte. Ő elég magasan van, legfelül az ahambar vagy miacsuda van, a fiunk meg viszonylag mélyen volt mert még fiatal lélek.
Ezt le tudná nekem valaki írni racionálisan is? Próbáltam az interneten is utánajárni ennek, de csak ilyen vallási maszlagokat találtam. Tudományosan szeretném tudni, hogy mi is történt.
Jesszus.
Erre nem fogsz tudományos magyarázatot találni sehol...
Nem kell túl ragozni, egyszerüen csodát tett.
Mint a kormányunk a gazdasággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!