Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit csinálhatott a fiammal?

Mit csinálhatott a fiammal?

Figyelt kérdés

Volt látogatóban nálunk egy idősebb férfi, a férjem egyik régi ismerőse, férjemnek hozott vissza valami cuccokat. Szokás szerint akkor is sírt a fiunk, mikor itt volt nálunk. Már amióta megszületett nagyon sírós, napi 3-4 órákat simán képes végigbömbölni, úgy, hogy semmi baja sincs. Voltunk már többször vele emiatt orvosnál, sosem talált semmit. A férfi odavette magához, az ölében félig elfektette, bal kezével tartotta a hátát és a fejét hogy ne teljesen vízszintesen feküdjön, jobb kezét a fejére rakta, becsukta a szemét és rajta tartotta a kezét kb. 10 másodpercig. A fiunk először kicsit mozgolódott, nagyra nyílt szemekkel nézett, majd ő is becsukta a szemét, elkezdett remegni, mindkét keze és lába szabályosan reszketett, majd a férfi felemelte a kezét és kb. egyszerre kinyitották a szemeiket. Azt mondta, hogy mostantól nem fog többet sírni, mert idézem: "Feljebb fűztem a teremtőhöz, így nem fogja magát annyira egyedül érezni". Számomra ez inkább viccnek tűnt akkor, nem is tetszett az egész. Viszont igaza lett. Ennek már hétfőn volt 1 hete, egyszer sem sírt azóta. Egy percet sem. Ha éhes is lett, kicsit nyüszögött, és ennyi. A férjem nem csodálkozott ezen, ő tudta hogy tud ilyeneket a férfi. Elvileg lelkész. Valami ehhez kapcsolódó egyetemi képzést is vezetett régebben. Férjem az unszolásomra megkérdezte tőle telefonon, hogy ez micsoda is volt, de nem igazán lettünk előrébb a válasszal. Valami hálóról beszélt, hogy a lelkek egymás alatt több szinten helyezkednek el, úgy szélesedik ez lefele mint egy fa gyökérzete, és hogy ő elvileg levágta erről a hálóról a fiunkat majd közvetlen maga alá befűzte. Ő elég magasan van, legfelül az ahambar vagy miacsuda van, a fiunk meg viszonylag mélyen volt mert még fiatal lélek.

Ezt le tudná nekem valaki írni racionálisan is? Próbáltam az interneten is utánajárni ennek, de csak ilyen vallási maszlagokat találtam. Tudományosan szeretném tudni, hogy mi is történt.

2022. aug. 10. 16:46
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#6: 8 hós.

#8: Nem, kb. 175 cm lehetett, idős, kb. 60-70 éves, már szinte teljesen ősz hajú.

#9: Tényleg nem. Valami universitas nevű egyház tagja, elvileg különálló vallás, nem sorolható semelyik ismerthez sem.

2022. aug. 10. 22:13
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
A ruhája milyen volt?
2022. aug. 10. 22:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Sima, hétköznapi. Felül egyszínű galléros póló, alul hosszú nadrág + hózentróger.
2022. aug. 10. 23:13
 14/25 anonim ***** válasza:
16%

Köszönjük a kérdést.

Csak azt nem értem, hogy milyen választ vársz.

Vannak olyan emberek, akik jobban bánnak a gyerekekkel és elég valószínű, hogy nem az első kisgyereket tartotta már a kezében.

Tudományos magyarázat: tudja hogyan kell egy sírós kisgyereket tartani.

Valószínű meg kellett volna tőle kérdezni, hogy hogyan csinálja, ha már a te gyereked és segített rajta.

Most rákerestem az "universitas" szóra és egy alapítványt meg néhány külföldi egyetemet dobott ki.

Meg egy diákszövettséget.

Plusz a szó egyetemet vagy mit jelent latinul.

Eléggé fakenek hangzik ez a dolog.

Szerintem kérdezd meg tőle hogy mit csinált.

De szerintem csak ez kicsit kényelmes volt a gyereknek vagy olyan pozícióba került ahogy esetleg nem fájt a pocija vagy valami.

Nem tudom nekem nincs gyerekem, de esetleg egy anyukát erről meg lehetne kérdezni.

2022. aug. 11. 04:28
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

#14 vagyok

Elolvastam megint a magyarázatát és ez az agyradír szint.

Remélem ennél több eszed van, mint hogy ezt elhidd.

2022. aug. 11. 04:29
 16/25 NTBS ***** válasza:
29%
Szerintem csak olyan a személyisége, ami nyugalmat sugároz. Ezért maradt abba a sírás.
2022. aug. 11. 07:04
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
Hát, én ilyen ismeretlen vallásokkal és olyan emberrel, aki a gyerekemet akarja befolyásolni marhára gyanakvó lennék.
2022. aug. 11. 07:13
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Egyet értek 17-el! Mi van ha a lelkét rabolta el, és azért nem sír már?
2022. aug. 11. 15:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy Árkádia fényeinek spirituális egyháza.

Van papja is. Itt a reikit említik, ami egyfajta energia gyógyászat. Persze nem biztos, hogy az említett lelkész ehhez a valláshoz tartozik, de a leírásból effélére tippelek.

Google a barátod, érdekes dolgokat írnak. Ha a reikit alkalmazza, az nem veszélyes dolog.

2022. aug. 11. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:

Érdeklődnék, hogy miért pont tudományos magyarázatot akarsz?

(...akartál tavaly augusztusban)?

Illetv érdeklődöm, hogy hogy vagytok azóta?

Hogy van a gyereketek?

Sikerült-e meg nyugodnod vagy hogy is fogalmazzak..szóval fontos-e még számodra ez a téma, és ha igen, hogy állssz vele?

2023. szept. 29. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!