Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gondolkoztál már azon, hogy...

Gondolkoztál már azon, hogy most éppen mit csinálhat a többi párhuzamos világban élő éned?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
eszembe se jutott ilyen. semmi alapja nincs. ha igaz is lenne, honnan tudhatnánk?
2021. júl. 4. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Reményeim szerint az egyikük multimillárdos aki napokon belül rájön hogyan lehet világok között dolgokat küldeni és pont engem kutat. Egyik gyönyörű reggelen arra ébredek, hogy az egész lakás teli van pénzel és pontos leírással, hogy ő mitől lett ennyire gazdag
2021. júl. 4. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Igen, azt amit én csak másképp.

Úgyhogy a hogyan lehetett volna nem érdekel már.

Ha elbsztam elengedem, mert máshol amit itt tettem azt tenném, abban a hitben hogy azt kellett volna.

Úgyhogy amit itt teszek az a jelen létben a legjobb döntés, máshol máshogy lenne.

2021. júl. 4. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
2-es 😄
2021. júl. 4. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Es mi van akkor ha egy masik vilagban pasi a másik éned egy harmadikban meg nem is úgy néz ki vagy nem az a neve de ugyanugy nez ki vagy nem az a neve es nem is ugyanugy néz ki, ahogy te és a nyelvetek is különböző?

Ilyen elméletek is voltak már. Lehet ha találkoznátok akkor nem is ismernétek magatokra vagy maximum ő tudná csak vagy neked lenne gyanus hogy ugyanolyan cuccaitok vannak es ugyanolyan izlésetek vagy ugyanugy huzgaljatok a nyakatokba az allandoan csuszkalo nadragotokat kellemetlenul nehogy felreertsenek.

Míg a másik azt biztosan tudná, hogy ne próbálkozzon elmondani, hogy ő te vagy. Pl. Így: mosolyogva kibökné egy jó képű pasi miközben dolgozol es epp megjegyezted magadba hogy milyen jol nez ki ez a pasi ejha. Mire ő mosolyogva azt mondaná én te vagyok. 😂 Mit reagálnál azok után hogy ledöbbensz önmagaddal mégse kezdhetsz párkapcsolatot.

Illetve mi a garancia hogy a masik éned kedvelni fog. A Stargate-be Samantha jót beszélgetett a másik Samantaval es egyutt tudomanyos dolgokat is elkezdtek megoldani, de mi van akkor, ha a másik világ másik éned undok veled, lenéző veled mit sem sejtve hogy ő te vagy? Miközben arról áradozott hogy segítene magának. 🙂 Én nekem ez megfordult a fejemben mi van akkor ha nem ugy nez ki mint en de ugyanaz a neve es mi van ha tudatlanul ugy reagal ram hogy nem vagyok szimpi vagy forditva. Na es ha a nevunk nem ugyanaz? Lehet a tobbi parhuzamos vilagban levo is ezen aggodna? Ha en olvastam akkor ok is ezt az elmeletet hogy a kulonbozo parhuzamos vilagban nem mindegyik ugyanaz a szemely nezne ki ugyanugy vagy ellenkezo nemu lenne. Ez is hasonlo mint az egypeteju es ketpeteju ikrek, ami nem csak elmelet. A sliders cimu film is az alternativ vilagokrol szolt, de ott nem emlekszem hogy minden alternativ vilagban elo ők ugyanugy néztek e ki mint ők de talan igen.

Olvastam ezt az elmeletet de mar nem tudom hol es lehet nem tudomanyos okfejtes volt de ilyenkor azert elgondolkodik az ember mi van akkor ha hiaba mondom hogy igy orulnek neki vagy ugy es mikor ott all velem szembe vagy eszre se vennem vagy unszimpi lenne tudatlanul vagy forditva. De ugyanakkor aki ezen is gondolkodik lehet emiatt lenne nagyon bölcs egy ilyen talalkozasnal ha sorra kerulne egy ilyen talalkozas vagy amit 2-es írt, de az szerintem vagany csak kerdes ha ez megvalosulna most ezt mondod de ott abban a helyzetben ki tudja hogy reagalnad le lehet visszakuldetned a csomagokat mert azt hinned hogy valaki szorakozik veled es egy csunya szo is elhagyna a szad.

2021. júl. 4. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos jobb neki mint nekem xd
2021. júl. 4. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
2es. Neki max szervdonornak leszel jó🤣
2021. júl. 4. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Asszem, azon gondolkozik, hogy most éppen mit csinálhat az ő párhuzamos világában élő énem.
2021. júl. 8. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
azt nem tom de úgy néz ki itt csak én váltogattam a világok között, ha valaki tudja mit jelent a folyosó vagy az ajtók írjon
2021. júl. 9. 15:54
 10/10 DaveKissHUN válasza:
1-esnek csak annyit: szkepticizmus (sóhaj) 😒
2021. júl. 10. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!