Hogyan gondolkozzak pozitivan?
Állitólag én saját magamnak bevonzom a rosszat.Ha változtatni szeretnék a saját gondolkozásomon,akkor azt hogy kezdjem el?
32éves férfi vagyok de úgy érzem,hogy mindig csak tartom a hátamat az élettel szemben.Pofon és pofon nap mint nap.Olyan kevés a pozitivum az életemben,hogybképtelen vagyok mosolyogva elöre nézni és várni a jövőt.Hogyan változtassak ezen?
Állj hozzá a dolgoknak pozitívan. Még a rossz dolgoknak is. És ha valami nem sikerül,ne keseredj el.
Még minden emberrel bánják pozitívan,és törekedjünk arra,hogy minél több emberrel legyél jóban. De ha mégis lenne olyan ember,aki utál,vagy netán ellenségek vagytok,akkor ne foglalkozz azzal és hadj figyelmen kívűl. A munkahelyeden is legyél életvidám,törekedj arra,hogy a fönöködett lenyűgözd,valamit a munkatársaival is legyél jóban.
A pozitív gondolkodás az egyik legnehezebb, imádunk a rosszra összpontosítani.
Hogy tanácsot is adjak:
- kezdj el kis füzetbe pozitív dolgokat, naponta legalább 5-öt házi feladat szerűen. Lehet bármilyen apróság: pl ma nem kellett sokat várnom a boltban. Egy idő után könnyebben találsz jó dolgokat.
- irány ki a szabadba(persze nem szakadó esőben). Ha találsz egy kellemes helye szánj rá 5 percet, és ne rohanj. Bizonyított, hogy a zöld környezet jótékonyan hat az emberre, csak élvezd a levegőt, a tájat.
- meditáció, jóga szintén hasznosak lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!