Hogy működik a vonzás törvénye a párkapcsolatban, ha én pozitívan gondolkozom, a párom pedig negatívan?
Pont ellenkezőleg. Én legalábbis jókat szoktam röhögni.
Ez a bevonzás amúgy tényleg marhaságnak hangzik. Nem pontosan értem jelen esetben mit értesz alatta. Inkább próbálj hatni rá, hogy ne legyen pesszimista és ne egyből ezo módon kezeld a dolgot.
Hogy melyikőtök az erősebb, attól is függ, hogy melyikőtök mennyi és milyen erős érzelmet kapcsol az adott gondolataihoz. Az érzelem és annak erőssége fontosabb magánál a gondolatnál.
Ugyanakkor mindkettőtök saját magának teremti a gondolataival a saját valóságát, tehát ez voltaképpen szubjektív dolog. Lehet, hogy ugyanabban a kapcsolatban jobban fogod magad érezni, mert pozitívan állsz hozzá, míg ő némileg rosszabbul, mert negatívan áll hozzá.
Ha már rád is hatással tud lenni a pesszimizmusával, akkor ő nyer, de ha te gyakorolsz rá hatást az optimizmusoddal, akkor te. Ezt meg ugye ti érzitek, hogy melyikőtök tudja rányomni a saját maga "bélyegét" a másikra.
(Ezt csak zárójelben jegyzem meg, hogy vajon oka is van a párodnak arra, hogy negatívan álljon a kapcsolatotokhoz? Mert ha igen, és nyomós az oka, akkor lehet, hogy nem is éri meg versenyezni vele?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!