Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ma reggel, amikor felkeltem,...

Ma reggel, amikor felkeltem, ültem az ágyon és kiesett egy ezűst, elég nagy karika fülbevaló a fülemből, nem találom sehol?

Figyelt kérdés
Hallottam ahogy koppant hangosan a padlón. Nincs sehol, mindenhol átnéztük, többször is, ágyat elhúztuk. Mi történt? Egy pici szobában hogyan tünt el, él nyelte a föld?

2022. júl. 30. 10:21
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen számomra is. Mikor koppant ez a második, akkor még gondoltam is rá, hogy na ez meglesz, mert ide esett a lábam elé. Azonnal lenéztem és sehol de sehol nincs. Ez egy üres terület, nincs itt semmi. Szőnyeg sem. Máskor is esett már le ide dolgok, de mindig meglett azonnal. Nincs is hova eltünni. Nem értem ezt. Úgy hogy, egy pár fülbevaló tünt el, közepes karika, ezűst. De én vagyok a hibás, mert nem volt túl biztonságos a csaja. Ha meglesz, azonnal megírom. De el nem tudom képzelni, hogy mi történt. Anyukám halt meg három éve, de nem hiszem, hogy köze van hozzá.
2022. szept. 30. 10:38
 32/38 A kérdező kommentje:
Jav* Nem volt biztonságos a csatja.
2022. szept. 30. 10:39
 33/38 anonim ***** válasza:

Hát ez egy ilyen érdekes, teleportos fülbevaló volt. Lehet, valahol, valakinél meg felbukkant és most ő azért csodálkozik.

Vagy féregjárat van a szobádban.

2022. szept. 30. 21:18
 34/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. 😑 Sok minden le esett már az éjjeli szekrényről, mind azonnal meglett. De hát ez hülyeség, a föld nem nyelhette el.
2022. szept. 30. 21:48
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, megtaláltad azóta őket?
2023. jan. 15. 15:37
 36/38 A kérdező kommentje:
Szia. Nem lett meg. Sajnos. Kedves volt nekem, szinte mindig ezt hordtam. Sokat van eszembe, hogy ilyen nincs is, hogy köddé vállik egy tárgy.
2023. jan. 15. 17:27
 37/38 anonim ***** válasza:
Papucsba nem ragadhatott bele? Lehet, hogy azzal elhordtátok máshová és széttapostátok.
2023. jan. 15. 17:48
 38/38 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Akkor mindent alaposan átnéztünk. Ez egy 4,5cm átmérőjű karika fülbevaló volt, nem pici. De lehet, hogy cipővel elhordtuk valahova.
2023. jan. 15. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!