Ma reggel, amikor felkeltem, ültem az ágyon és kiesett egy ezűst, elég nagy karika fülbevaló a fülemből, nem találom sehol?
Figyelt kérdés
Hallottam ahogy koppant hangosan a padlón. Nincs sehol, mindenhol átnéztük, többször is, ágyat elhúztuk. Mi történt? Egy pici szobában hogyan tünt el, él nyelte a föld?2022. júl. 30. 10:21
22/38 A kérdező kommentje:
Szia! Nem lett meg sajnos. Pedig már a másik helyiségekben is néztük.
2022. aug. 4. 17:47
23/38 anonim válasza:
Nagyon durva. Én egyszer a kulcsommal jártam így. Bevásároltunk, kinyitottam az ajtót. Kihúztam a kulcsot, de leejtettem, pont az egyik szatyorba. Hát hiába pakoltunk mindent ki, nem lett meg a kulcs. Legalábbis akkor. Hetekkel később mentem haza, majd ott volt a konyhaasztalon a kulcs. Hívtam férjem, hogy hol találta meg a kulcsot, de értetlenkedett, milyen kulcs, mert ő már kb el is felejtette meg én is.
24/38 A kérdező kommentje:
Ugye milyen érdekes dolgok vannak? Lehet hogy később meglesz a fülbevalóm is valahol, de akkor is ez mi ez már? Ez nagyon nem normális.
2022. aug. 6. 18:05
25/38 anonim válasza:
24# Az lenne a legeslegdurvább ha egy nap azt vennéd észre hogy a füledben van!
26/38 A kérdező kommentje:
Jajj, ne is mondd! Félek az ilyen dolgoktól.
2022. aug. 6. 21:01
27/38 anonim válasza:
Esetleg a matrac és az ágykeret közé becsúszott ha visszapattant.
28/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ha olvassa esetleg még valaki.. A másik fülbevaló is elveszett ugyanígy. Kiesett a fülemből, koppant a padlón. Azonnal lenéztem, és eltünt. Ilyen nincs! Egyik sem lett meg. Nem értem az egészet. Miért tüntetett el, és hová? Nincs rá magyarázat. Mindenhol, és alaposan kerestük.
2022. szept. 30. 00:39
29/38 anonim válasza:
Jézusom....erre már nem tudok mást mondani. Lehet valami démon vagy szellem akinek megtetszett és elvitte..de van egy abszurdabb magyarázatom is.lehet hogy egy mini feketelyuk van a lakásodba ami elszabadult a CERN részecske gyorsítóból
30/38 anonim válasza:
Próbálj meg leejteni ott más apróságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!