Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ma reggel, amikor felkeltem,...

Ma reggel, amikor felkeltem, ültem az ágyon és kiesett egy ezűst, elég nagy karika fülbevaló a fülemből, nem találom sehol?

Figyelt kérdés
Hallottam ahogy koppant hangosan a padlón. Nincs sehol, mindenhol átnéztük, többször is, ágyat elhúztuk. Mi történt? Egy pici szobában hogyan tünt el, él nyelte a föld?

2022. júl. 30. 10:21
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így, soha nem lett meg.

Pedig a konyhában, ahol kiesett (arany fülbevaló) még a tűzhelyet is miszlikbe szedte a párom, hátha abba esett bele.

Rejtély.

2022. júl. 30. 10:30
 2/38 anonim válasza:
100%
Én is sajnos. Nem hiszem, h elpárologott, de furán elveszett egy ezüstgyűrűm, mamim ajándéka volt:( évekig sirattam, emlékszem hazaérve levelet gépeltem ott volt a kezemen, tettem-vettem, indultunk volna otthonról és sehol. Szétszedtük a lakást, porszívó, papírra ürítettük a zsákot, apu szétbontotta a mosdó lefolyót stb., de soha nem lett meg.
2022. júl. 30. 10:55
 3/38 A kérdező kommentje:
Elhiszem.. Teljesen le vagyok döbbenve, a párom is. Pedig először azt mondta, meglesz az, hát ilyen pici szobába nem sok helyre tud elgurulni esetleg. De hallottam is ahogy koppant a padlón. Sehol nincs. Ágyat, ágy mellett, mindenhol néztük, elhúztuk a távolabbi bútorokat is. Nem értjük. Egyszer jó régen történt már velem ilyen, írtam is ide, akkor egy nagy hajcsatom esett az ágy mögé, na az sem lett meg a mai napig sem.
2022. júl. 30. 10:56
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen segítenék keresni.

Én az vagyok, aki ha kint elejt egy pici csavart azt is megtalálom, még akkor is ha nem látom, hogy hova esett. Szerencsémre ilyen téren ez mázli. De ha valahol egy pici üvegszilánk, szög vagy valami van, na azt is megtalálom.

2022. júl. 30. 11:00
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Apróbb zugokat, szőnyeg, adztal alatt is érdees megnézni. Lehet, hogy akkor épp nem láttátok meg és keresgélés közben arrébb rugtátok valahová. Ezért érdemes ujból átnézni a szobát.
2022. júl. 30. 11:13
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy visszapattant és nem is a földön van? Esetleg a függönybe is beleakadhatott, vagy bármilyen textíliába.

Biztos hogy nem tűnt el, ott kell lennie valahol.

2022. júl. 30. 11:39
 7/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Folyamatosan keressük, mert szerettem ezt a fülbevalót. El nem tudom képzelni hol lehet. Ha meglesz, megirom hol volt.
2022. júl. 30. 12:03
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, sok sikert! Remélem hamarosan meglesz!
2022. júl. 30. 12:08
 9/38 A kérdező kommentje:
Köszi, most fentebb keressük, de gondolom nem ugrott fel a szekrény tetejére.. Habár ki tudja.
2022. júl. 30. 12:29
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így, irtam is ki kérdést és mindenki hülyének nézett.

Van egy kedvenc gyűrűm, ilyen 2000 forintos fém valami, de nekem értékes mert Görögországban vettem. Amikor hazajövök munkából, mindig az ágy melletti dohányzóasztalra teszem le, hogy tuti meglegyen. Egyszer eltűnt. Napokig kerestem, megnéztem mindenhol, semmi. Kb 6-7 nap múlva párom főzött paprikás krumpit (nálunk kb mindig párom főz, én max rántottát csinálok illetve a sütiket), na és amikor elkezdett enni egyszercsak kiköpött valamit! A gyűrűm benne volt az éppen akkor főzött kajában! Amihez én hozzá nem nyúltam, párom csinálta éa gondolom csak feltűnt volna neki ha kajacsinálás közben hopp beleugrik a gyűrű a tálba. Rejtélyes dolgok ezek.

2022. júl. 30. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!