Ma reggel, amikor felkeltem, ültem az ágyon és kiesett egy ezűst, elég nagy karika fülbevaló a fülemből, nem találom sehol?
Érdekes ez.
Nekem a munkahelyem olyan, hogy ami leesik a födre, az örökre eltűnik.
Múltkor kolléga hagyott üzenetet a4 -es lapon, ami nem olyan picike. Pakolásztam, leesett a földre, soha nem került elő. Nincs ott semmi,ami alá beeshetne. Mindent átnztem, többet nem került elő. Tűnt már ott el véglegesen olló, számológép, stb.
Lányomnak volt egy kedvenc hajpántja. Egyszer levette és ügyetlenül tette a fésülködő asztalra, és a hajpánt leesett. Azon mód el is tűnt, a koppanást még hallottuk. Nos, becsúszhatott a toalett asztalka alá vagyis inkább ez ilyen nagyobb art decos fésülködő szekrény, de elhúztuk, átnéztük, se alatta, se sehol nem volt. Sokáig minden takarításnál újra alaposan felkutattunk mindent, sosem került elő. Ez egy fém hajráf volt, gyöngyökkel kirakva, tehát nem olyan pici darab.
Remélem egyszer előkerül a fülbevalód és kiderül, hol bújkált.
Átestek egy féreglyukon keresztül egy párhuzamos univerzumba.
Ott majd valaki megtalálja és örül neki.
Kb. Mint az utcai, rácsos csatornák csak máshová vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!