Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ma reggel, amikor felkeltem,...

Ma reggel, amikor felkeltem, ültem az ágyon és kiesett egy ezűst, elég nagy karika fülbevaló a fülemből, nem találom sehol?

Figyelt kérdés
Hallottam ahogy koppant hangosan a padlón. Nincs sehol, mindenhol átnéztük, többször is, ágyat elhúztuk. Mi történt? Egy pici szobában hogyan tünt el, él nyelte a föld?

2022. júl. 30. 10:21
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
10-es, ez nagyon érdekes és rejtélyes. Mik vannak. Elképesztő.
2022. júl. 30. 12:41
 12/38 anonim ***** válasza:
23%
Egyszer nekem eltűnt a lakásom,s azóta se találom.
2022. júl. 30. 12:51
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
Úgy tudom, tárgyak rejtélyes eltűnése, majd szintén rejtélyes előkerülése is lehet a poltergeist jelenség egyik formája.
2022. júl. 30. 13:00
 14/38 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csak zoknis sztorijaim vannak
2022. júl. 30. 17:54
 15/38 anonim válasza:
100%
Nekem a légy csapóm tünt el telhesen meg a tv távirányítom,mondjuk nem úgy h leesett egyszer csak nem talátam
2022. júl. 31. 06:59
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer eltűnt a távirányítónk, aztán mikor költöztünk furcsa zörgést hallottunk a fotelból. Ott volt.
2022. júl. 31. 07:09
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem lett meg sajnos. Nincs rá magyarázat hogyan tudott így el tünni. Egy asztalka, két éjjeli szekrény, egy francia ágy, tv, ennyi van a hálószobában, és laminált padló... Talán egyszer előjön valahogy, nekem hiányzik, hiszen mindig ezt hordtam.
2022. júl. 31. 09:56
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez.

Nekem a munkahelyem olyan, hogy ami leesik a födre, az örökre eltűnik.

Múltkor kolléga hagyott üzenetet a4 -es lapon, ami nem olyan picike. Pakolásztam, leesett a földre, soha nem került elő. Nincs ott semmi,ami alá beeshetne. Mindent átnztem, többet nem került elő. Tűnt már ott el véglegesen olló, számológép, stb.

Lányomnak volt egy kedvenc hajpántja. Egyszer levette és ügyetlenül tette a fésülködő asztalra, és a hajpánt leesett. Azon mód el is tűnt, a koppanást még hallottuk. Nos, becsúszhatott a toalett asztalka alá vagyis inkább ez ilyen nagyobb art decos fésülködő szekrény, de elhúztuk, átnéztük, se alatta, se sehol nem volt. Sokáig minden takarításnál újra alaposan felkutattunk mindent, sosem került elő. Ez egy fém hajráf volt, gyöngyökkel kirakva, tehát nem olyan pici darab.

Remélem egyszer előkerül a fülbevalód és kiderül, hol bújkált.

2022. júl. 31. 10:38
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Átestek egy féreglyukon keresztül egy párhuzamos univerzumba.

Ott majd valaki megtalálja és örül neki.

Kb. Mint az utcai, rácsos csatornák csak máshová vezetnek.

2022. júl. 31. 11:01
 20/38 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írtok. Elgondolkodtató. Én is hallottam a koppanást, és úgy gondoltam, pont a lábamhoz esett. Közben begumiztam a hajam, ott ülve, meg sem mozdultam.lehajoltam,hogy felveszem, hát sehol de sehol nincs. Még az ágynemű tartóban is megnéztük. Mindenki válasza hasznos volt, köszi.
2022. júl. 31. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!