Van ez kisugárzás dolog. Szoktak mondani eggyesek; egyeseknek: "Neked kisugarzasod van!" Tehát mi a kisugárzás? Egy kis ezotéria... tudományossan. Talán a világon először. 8 év munkájának egy szelete
Úgy gondolom ; ha létezik ez a "KISUGÁRZÁS" féle dolog az embereknel; akkor a legközelebbi "rokona" - ami már elvileg tényleg mérhető tudományossan- a REZGÉS SZÁM. Rezgés száma elvileg minden fizikai tárgynak; élőlénynek van; ugyanúgy ; ahogy egy darab kõnek; egy darab fànak; ahogy magának az embernek. Tehát a rezgés szám egzakt. És mi van a kisugarzasal?
Úgy gondolom ; igen létező dologról beszélünk. A kisugárzása létezik. Van mindenkinek; olyasmi ez ; mint az agy vagy a genetika.
A tudomány mostani álláspontja szerint -a " kisurazasrol" ami az emberek része- mêg nem Nem definiált semmi egyértelműt. Inkább csak az ezotéria foglalkozik vele.
Én megpróbáltam definiálni több év szoc - pszhihologia kutatása; tanulmányozása után.
Tehát mi maga a kisugárzás?
A kisugárzás az emberi funkciók; mind a kognitív; mind a motorikus elemek megléte egy emberben;melyek kölcsönös hatást fejtenek ki egymásra; miközben egy másik emberel beszélünk.
A kisugárzás a kognitiv(tehát a beszéd);ill. motorikus funkciók(mozgás; járás) összessége egy emberben; ami akkor nyilvánul meg ;mikor azt egy másik fél tudtára adjuk ( akár indirekt módon); akár vizuális; akár audiàlis ; vagy akár mind kettőt egyszerre érzékeltetve. Tehát egyfelől érzékeltetve ;azt a másik félel; vagy akár úgymond a világgal; H amit mondunk; azt hogyan mondjuk; milyen hangon; hangszinen; mennyire meggyőzően; mekkora beleélêsel;azaz; hogy az a másik fél; a fogadó részére emlékezetes legyen a mondandô; amit hall.Tehat nem maga a szöveg tartam a lényeg; hanem ahogy mondja.
Másfelől pedig a beszéd közbeni arc; szemmozgasok; kézmozdulatok ; illetve egyéb mozgások mennyire vannak össze hangban; azzal amit közbe hallunk.
A kisugárzás érzékelése; Nem minden esetben jár együtt a beszédel( és az a közbeni mozdulatokkal). Némely emberek ( a Föld talán 1-2%) jóval átlag feletti kisugarzasal rendelkeznek. Értsd.: Nekik úgymond megse kell szólalni(persze beszélhetnek is); ahhoz h a többi ember érezze azt;azt a valami pluszt; ami bennük van; ez valamiféle nyers; őserőt; ami Nem feltétlen a fizikális része az embernek. Ez annál jóval magasztosabb. Valami õsi; szellemi erõ lehet. Ez Nem tanulhato; ez afféle intunicios képesség; mely születéstől a halálig kísér.
Folyt köv.
Ja; és hogy hogy is lehet lemérni; hogy egy adott embernek kisugárzása van?
Schrödinger cicàja most jól jönne.
Avagy a kísérlet lényege:
A helyszin: bármilyen zárt helyiség; szoba.
A résztvevők: A helyszínt körbe üli kb. 10 fő.
Az alany: Egy sima házimacska.
Fontos; H ne legyen a résztvevők közül senkihez erzelmi kötődése; tehát mindenki ;akkor talalkozzon először a macskával.
És most jön a lényeg: miután körbe ültük a szobát;a macskát kiengedjuk pl. egy macska hordozobol ; a szoba közepén. Ekkor oda megy a 10 főből több emberhez ; de lehet mindenkihez; DE a vêgén talál magának egy "gazdát" : akivel látszatra a legjobban elvan.
Utána a macskát visszzazarjuk. A kört ; ülési sorrendet teljesen felcseréljuk. És megint kiengedjvuk a cicát.
És szinte biztos; H megint ahhoz az emberhez fog menni a legjobban; akinél az előző körben is. Ezt lehet folytatni.
Na. Annak az embernek a legnagyobb a kisugárzása a 10 főből.
Az állatok érzik; erre a macska kiváló "eszköz ".
A kutya is nagyon jó...
Az már egy picit más; mást érez; másképp...
A jó ember...
Létezik?
Folytatjuk...
Szóval uncsi. Meg még "ordibalok " is.
Hát van ennek egy nem ennyire "simogatos" változata.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Vagy ha a "rövidebb" fekszik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Csak belene bolondulj; már magába az olvasásàban. Ahhoz ilyeneket megelj; ahhoz KISUGÁRZÁS kell. Fullos.
Könyv? Tervezem. Majd ha "öreg " leszek". Addig hadd gyűljön az "anyag".
Nehéz volt megélni.Majd bele örültem. Még nehezebb felfogni; megérteni.
Most H értek; többet mint a többi.
Most jön a legnehezebb része:
Tovább adni a többi embernek; azt a tapasztalast; azokat az élményeket; H ők is értsék.
NEM azért mert hülyék lennének; pusztán ; mert ezek olyan dolgok ; amiket itt gyikon; de még a neten se találsz.
Nem kell szeretni. Csak kicsit figyelj... Mutatok valamit.
Nem " majd bele őrültél" kérdező, hanem pontosan bele is őrültél.
Abból amilyen kisregényeket írtál... és igaz csak épphogy bele pillantgattam mert olyan hosszúak, hogy a kutya se olvassa végig, de már az a pár sor komoly elmebajra ad tanúbizonyságot.
Az meg már régen rossz ha ilyen botrányosan katasztrofális tartalmat valaki nyomtatásba adhat a könyvírás szakmában... Rendezetlen, tele nyelvi és helyesírási hibákkal (és ezt úgy mondom, hogy nem olvastam végig a mérföldes regényeid) szóval kész kaotikus káosz az egész. Egy kiadó lektorainak egyenesen te lennél a legrosszabb rémálma gyermekem.
Itt van nesze ;helyes írás hiba mentessen.Kis gumi Csont.szopogasd. izlelgesd.
Szóval belerörültem. Aha.
Hát nem tudom . Pszhiàterrel 2 X próbálkoztak. Ott mondjuk úgy H " normálist" játszottam. Miközben 2 tolószékes;enyhén szellemi fogyatekost láttam. Megettem őket reggelire; én ezt a sitot csak afféle vázlatnak használom. Elhiszed.. mennyire leszxrom; pont mint téged; de biztos aranyos lehetsz.
Ez most" kicsit " tömény lett. Itt most okosat "játszok".
Az a baj; kissé talán túl is "játszottam"; túl toltam.
Viszont szeretek játszani; hisz örök gyerek vagyok.
Amennyire csak lehet mentes a felnőttek romlott; kapzsi; irigy; hazug világától.
Ez most másik világ. Egy másik gondolat világ
Ez az én világom; ahol természetesen én vagyok a főszereplő; ti pedig a statisztaim. A mostani filmben pszhihatert játszok. Bár kívülről izgalmasnak; olykor irgylesre méltónak tűnhet néhány jelenet. Hidd el ;nem az. A világ legmagànyossbb emberét játszom; egy full burn outos karakter ez. Egyedül mindig; mindenhol; társaságban is. A legjobb barátom tehát önmagam; az elmém. Ne irigyelj semmit!A film végére nem lesz arcom. Így ne lássa senki a világot! Senki. Itt nincs happy end; se holmi; gagyi borderlinak helye. Itt nincs család; barátok; karácsony; torta.Se nevetés; se sírás. Egy objektív gondolkodásmódal ezek nem összeegyeztethetõk.Bàr belső Pest most visit; őrjöng; fenyegetőzik;
" 2 pszhiàtert küldök rád egyszerre!"
Ne akarj àrtani.Aki ártott; mind rosszul lett.
Tehát a mai lecke.
A kisugárzás. Őszintén. Objektíven. Én; nem én.
Csak én és az elmém.
Úgy gondolom ; ha létezik ez a "KISUGÁRZÁS" féle dolog az embereknél; akkor a legközelebbi "rokona" - ami már elvileg tényleg mérhető tudományossan- a REZGÉS SZÁM. Rezgés száma elvileg minden fizikai tárgynak; élőlénynek van; ugyanúgy ; ahogy egy darab kõnek; egy darab fànak; ahogy magának az embernek is. Tehát a rezgés szám egzakt.
És mi van a kisugarzasal?
Úgy gondolom ; igen létező dologról beszélünk. A kisugárzás létezik. Van mindenkinek; olyasmi ez ; mint ,az agy vagy a genetika.
A tudomány mostani álláspontja szerint -a "kisugarzasról"; ami az emberek része- mêg nem nem definiált semmi egyértelműt. Inkább csak az ezotéria foglalkozik vele.
Én megpróbáltam definiálni több év szoc - pszhihologia kutatása; tanulmányozása után.
Tehát mi maga a kisugárzás?
A kisugárzás az emberi funkciók; mind a kognitív; mind a motorikus elemek megléte egy emberben;melyek kölcsönös hatást fejtenek ki egymásra; miközben egy másik emberel beszélünk; akár szavak nélkül. Mert beszélni nem a szánk; de a testünk is képes.Sőt maga; az elme is. Az a kommunikáció legmagasabb szintje. Erről kicsit később; de így is előbb; mint hogy azt a mai tudomány körül írnà.*
A kisugárzás a kognitiv(tehát a beszéd);ill. motorikus funkciók(mozgás; járás) összessége egy adott emberben; ami akkor nyilvánul meg ;mikor azt egy másik fél tudtára adjuk ( akár indirekt módon); akár vizuális; akár audiàlis ; vagy akár mind kettőt egyszerre érzékeltetve. Tehát egyfelől érzékeltetve ;azt a másik félel; vagy akár úgymond az egész világgal; hogy amit mondunk; azt hogyan mondjuk; milyen hangon; hangszinen; mennyire meggyőzően; mekkora beleélêsel;azaz; hogy az a másik fél-a fogadó- részére emlékezetes legyen a mondandô; amit hall.Tehàt nem maga a szöveg tartam; S nem is annak sebessége a lényeg; hanem AHOGY mondja.
Másfelől pedig a beszéd közbeni arc; szemmozgasok; kézmozdulatok ; illetve egyéb mozgások mennyire vannak össze hangban; azzal amit közbe hallunk.
A kisugárzás érzékelése; nem minden esetben jár együtt a beszédel( és ;az a közbeni mozdulatokkal). Némely emberek ( a Föld talán 1-2%) jóval átlag feletti kisugàrzasal rendelkeznek. Értsd.: Nekik úgymond megse kell szólalni(persze beszélhetnek is); ahhoz; hogy a többi ember érezze azt;azt a valami pluszt; ami bennük van; ez valamiféle nyers; őserőt; ami Nem feltétlen a fizikális része az embernek.
Ez annál jóval; több magasztosabb.Valami isteni szikra. Valami õsi; szellemi erõ lehet. Ez nem tanulhatô; ez afféle intuniciós képesség; mely születéstől a halálig kísér.
Folyt köv.
A kisugárzás mérése.
Ja; és hogy is lehet lemérni; hogy egy adott embernek kisugárzása van?
Schrödinger cicàja most jól jönne.
Avagy a kísérlet lényege:
A helyszin: bármilyen zárt helyiség; szoba.
A résztvevők: A helyszínt körbe üli kb. 10 fő.
Az alany: Egy sima házimacska.
Fontos; H ne legyen a résztvevők közül senkihez érzelmi kötődése; tehát mindenki ;akkor találkozzon először a macskával.
És most jön a lényeg: miután körbe ültük a szobát;a macskát kiengedjuk pl. egy macska hordozobol ; a szoba közepén. Ekkor oda megy a 10 főből több emberhez ; de lehet mindenkihez; DE a vêgén talál magának egy "gazdát" : akivel látszatra a legjobban elvan.
Utána a macskát visszza zàrjuk. A kört ; ülési sorrendet teljesen felcseréljuk. És megint kiengedjük a cicát.
És szinte biztos; H megint ahhoz az emberhez fog menni a legjobban; akinél az előző körben is. Ezt lehet folytatni több körön keresztül.
Na. Annak az embernek a legnagyobb a kisugárzása a 10 főből.
Az állatok érzik; erre a macska kiváló "eszköz ".
A kutya is nagyon jó...
Az már egy picit más; mást érez; másképp...
A kutya más. A kutya a legjobb barátunk ősidők óta. A kutya ; védelmezőbb. Önzetlenebb.
Ez miatt az önzetletensége miatt se ; annyira alkalmas a teszthez; mint a macska.
Az önzetlenség inverze pedig ugye a számító viselkedés.Ehhez a teszhez pedig erre van szükség; a macska számító viselkedésére. Mert az számítás egy gyengébb faj egyik alappillére a faj túléléséhez. Tehát a macska -mikor választ- a számítás alapján dönt. Nem gondolkodik; ÉREZ.
Érezi azt; kihez kell úgymond dörgölödnie; egy jobb élet; egy jobb sors reményében.
Ez talán ismerős nálunk; embereknél is..
Maga ; az ember.
A jó ember...
Õ Nem számító.
Nem szorul rá.
A többiek viszont annál inkább.
C' est lá vie.
Hogy milyen a JÓ ember?
Létezik egyáltalán?
Folytatjuk..
De előtte; egy "rajongóm" ellenvéleménye. Mert; ahogy rajongókra; úgy irigyekre is szükség van.
Pont ilyen ellen vélemények kellenek; a véleményekhez is.
Az ellen vélemény:
"A macska nem kisugárzás-mérő eszköz. A macska választ magának valakit, aki megtetszik neki, és mivel nem hülye, akkor is megtalálja, ha az illető másik széken ül........
A kisugárzásnak nincs köze beszédhez, mozgáshoz. A kisugárzás a lelked (gondolataid, érzéseid..) a fizikai tested körül, amik persze befolyásolják a mozgást, beszédet stb. Azok az emberek, akinek extrém kisugárzása van, átlagon feletti tudással, tapasztalatokkal, érzelmi intelligenciával rendelkező emberek. Nem kell, hogy veleszületett legyen."
Az ellenvélemény ellenvéleményem pedig a következő:
Igazából a kérdésem inkább költői. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
Én Azt állítóm : röviden,tömören a kisugàrzasról ; mint fogalom:
A kisugárzás a kognitív; ill. motorikus funkciók; tehát a beszéd; ill. a különböző testmozdulatok összessége; ill. ahogy azt a másik fél; -tágabb értelemben a világ- tudtára adom.
Nálam ez lenne a kisugárzás. A kifejtése jelenleg folyamatban*.
Az ellenvélemény pedig a következőt állítja:
"A kisugárzás a lelkem(gondolataim; érzéseim); ami körül veszi a fizikai testem."
Nézzük csak.
Tehát magát a kisugárzás szót-ami ugye nem egy egzakt; eddig tudományosan meghatározott kifejezés- ; azt egy eddig szintén tudományosan meg nem határozott szóval; a lélekkel azonositanàd. Vagy valahol már definilaltak a lélek szót; mint az egyenlő az érzeseinkel;gondolatainkal?
Nem hiszem. Persze . Nagy gondolkodók- a Föld összes vallásabol; pontjáról- évezredek óta úgymond játszanak a szavakkal.
Igazából megfogni senkinek nem sikerült.
De maradjunk a te gondolat menetetednel. Már csak azért mert; rossznak nem mondanám.
Abba ugye kiegyezünk; ha valakinek úgymond kisugárzása van; akkor azt általában ÉRZI a környezete; mêg ha sokszor; általában maga a "nagyobb kisugàrzàsal rendelkező fél" ezt nem is tudja. S lehet soha nem is fogja ezt megtudni. Nem olyan környezetben éli le az életét.
Értsd: Tehát ; ha a kisugárzásom maga a lelkem.A lelkem pedig maga a gondolat világom; az érzéseim. Azok pedig olyan dolgok; mint a gondolat világ; érzés.Amit valójában csak maga az egyén tudhat. Az összes többi ember nem lát(hat) bele a fejébe; a gondolataiba. Azt; amit õ gondol; azt valójában csak õ tudja; mert lehet gondol valamit ;ott legbelül (a lelkében); de a mai világban sajnos nem igazán lehetünk annyira ŐSZINTÉK; hogy ugyanazt is közvetítsük amit valójában ; őszintén érzünk. De sokszor ; sajnos tényleg teljesen mást cselekszünk; mondunk; mint amit szívünk (lelkünk) szerint tennénk. Tehát ;
ha a másiknak hazudunk; akkor maguknak hazuduk valójában?
Vagyis akinek kisugárzása van az ;egy Őszinte ember?
Azaz; ha valakinek extrém magas a kisugárzása (az az 1-2% a Földön); akkor azon emberek egyben a Föld legőszintébb emberei?
A lelkük lehet annyira erős (jó); hogy egyszerűen képtelen(rosszat) hazudni?
Az őszinte embernek maga a beszéde; a mozgása is őszinte.
Van mikor úgymond "virul" boldog; semmi gondja a világban; mert a legnagyobb luxus amit egy ember megengedhet magának; az TELJES ŐSZINTESÉG! Nincs rajta semmi nyomás; nem kell senkinek; semminek megfelelnie; nem függ senkitől.Ez pedig a mai világban szinte lehetetlen. LEHETETLEN. Mert ; szinte mindenki függ mindenkitől; munkahely; család; barátok; stb.
És mégis lennének olyan emberek; akik lehetnek ennyira ŐSZINTÉK; egy ilyen számító világban?
Tehát ; HA A LELKEM TISZTA; HA ŐSZINTE. AKKOR AZ LÁTSZIK KÍVÜLRŐL IS; EGY TÖK IDEG KÖZEG SZÁMÁRA IS?
MERT; HA LÁTNAK EGY ÚGYMOND "CSODABOGARAT"; AZ UTCÁN; BÁRHOL; AKKOR Õ EGYBŐL KITŰNIK A TÖMEGBŐL.
NEM ; NEM A DRÁGA; MÁRKÁS RUHAIVAL;
NEM ; NEM A TÖKÉLETES TESTÉVEL
NEM; NEM IS A GYÖNYÖRŰ KÉT SZÉP KÉK SZEMÉVEL (AMI "OLYKOR" ZÖLDRE VÁLT
NEM; NEM IS KARAKTERES ARCÁVAL.
( BÁR TÉNY; EZEN DOLGOK; AZ ÉLET SORÁN ÚGYMOND HASZNOS KIEGÉSZÍTŐK LEHETNEK. IGEN; CSUPÁN HASZNOS; DE VALÓJÁBAN FÖLÖSLEGES KIEGÉSZÍTŐK; KELLÉKEK; semmi több...)
NEM; NEM EZEKEN MÚLIK A KISUGÁRZÁS.
MERT AKINEK KISUGARZASA VAN; ANNAK RONGYOKBAN; MEGHIZVA;SZTK- keretes szemüvegben; MASZKBAN IS AZ VAN.
HOGY MIÉRT?
MERT AZ EMBER 2 LEGNAGYOBB KINCSE.AZ ELMÉJE.A LELKE.
MERT A KÖRNYEZETE IS ÉRZI; HA NEM IS TUDJA PONTOSAN.HA NEM IS ISMERI AZ ILLETŐT.
ÉRZIK.ERHEZHETIK AZ EMBEREK; Hogy ANNAK A NAGYBETŰS EMBERNEK NAGY TUDÁSA VAN. ÁTLAG FELETTI. OLYAN DOLGOKRA KÉPES; AMIKET TÉNYLEG ELÉG HA Õ TUD. KINETIKA; TELEPATIA; MANIPULACIO; STB.*
TEHÁT HATALMA VAN.
EGY KARAKTERES ARC ; KORIDEGEN TEKINTETÉN;A SZEMÉN(;A LELKÉN) LÁTSZIK-HA NEM IS ÉLT ANNYI ÉVET- HOGY RENGETEG TAPASZTALATOT SZERZETT AZ ÉVEI ALATT.EZT TUDJA Ö IS;NEM AZ ÉVEK SZÁMA SZÁMÍT A TAPASZTALÀSOKBAN; HANEM AZOK A KÜLSŐ BEHATÁSOK; AMIKET VISZONYLAG RÖVID IDŐ ALATT SZÍVOTT MAGÁBA.
EZEK VOLTAK NAGYON JÓK; ES NAGYON ROSSZAK ÉLMÉNYEK.
A LEGSZÖRNYŰBBEK. EZEK EDZETTEK TESTÉT; ELMÉJÉT. A LELKÉT.
Õ OLYAN EMBER LEHET; AKI SOKAT VOLT BOLDOG; S SOKAT SZENVEDETT.LATTA A VILÁGOT LENTRŐL; FENTRŐL. GAZDAGBA; SZEGENYBE. FULLOSBA; NYOMORULTBA. ÍGY OBJEKTÍV IS. MERT AZ ELME LEGFONTOSSABB RÉSZE; ALAPJA EGY OBJEKTÍV LÁTÁS ; GONDOLKODÁS MÓD.
LÁTSZIK RAJTA; H TÖBBET LÁTOTT; MINT A TÖBBI; ÉS FEL IS FOGTA.
Õ AZ FAJTA; AKI A HÁTTÉRBŐL CSÖNDBEN FIGYEL.
ÕSZINTE; NEM NAGYZOL. NEKI NEM KELL. CSAK RÁNÉZNEK ÉS ELHISZIK NEKI.
S EZZEL NEM VISSZA.
NEKI INKÁBB LEFARAGNIA KELL A TÖRTÉNETEKBŐL**..
TEHÁT; AKINEK ÁTLAG FELETTI A KISUGÁRZÁSA; AHHOZ 3 FŐ DOLOG KELL:
- 1. ÁTLAG FELETTI TUDÁS( AZ SE BAJ HA CSISZOLATLAN)
- 2. ÁTLAG FELETTI TAPASZTALATOK
ÉS A 3. AZ ÉRZELMEI INTELLIGENCIA.
EBBEN (IS)VITATKOZNEK VELED.
TE AZT ÁLLÍTOD; HOGY AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIANAK NEM KELL VELE SZÜLETETTNEK LENNIE.
ÉN ÚGY GONDOLOM.
HOGY A TAPASZTALÀSOK AZ ÉLETBEN; AZOK A DOLOGOK; AMIKET -A 3 FŐ DOLOG KÖZÜL- A LEGINKÁBB TUDUNK BEFOLYÁSOLNI; DE AZOKAT SE TELJESEN MI IRÁNYÍTJUK. AFFÉLE KARMA FÉLE VAGY MI.(DE LEHETNE AKÁR EGY TRUMAN FÉLE REALITYSHOW EGYIK FŐ MOZGATÓ RÚGJA IS***)ÚGY ÉRTEM ; ÚGY GONDOLOM; HOGY SZÜLETÉSÜNKNÉL DŐL EL. AZ A " SORSUNK".Olyasmi ; mint pl.kamionozni. EL CAMINOZNI. EGY ÉLETEN ÁT. VAN EGY KIJELÖLT ÚT; AMIN VÉGÉIG KELL MENNÜNK; KIJELÖLT PARKOLÓKAL; KIJELÖLT PARKOLÓ ÖRÖKKEL... INKÁBB CSAK KISEBB MÓDOSÍTÁSOK A MI DÖNTÉSÜNK. DE LEHET ANNYI SEM.
A 2. PEDIG A TUDÁS.
ÚGY GONDOLOM; EZ IS SZINTÉN A SZÜLETESÜNKNEL DŐL EL. MERT; AHHOZ HOGY ÁTLAG FELETTI TUDÁST SZEREZÜNK; ÉS AZOKAT MEG IS ÉRTSÜK-LEGYENEK AZOK BÁRMENNYIRE IS FÖLDÖN TÚLIAK-
AHHOZ ;A SZÜLETÉSÜNKNÉL KAPNUNK KELL EGY ÁTLAG FELETTI AGYAT.
AMIN UGYE- MINT AZ ELŐBBINÉL-
SZINTEN TEHETÜNK KISEBB MÓDOSÍTÁSOKAT. DE AKKORA - VISSZAFORDÍTHATATLAN- KÁRT NEM ÉRTSD.:
"ERŐS VÁR A MI FIUNK...".
CSISZOLNI MEG RÁÉRÜNK ÉLETÜNK VÉGÉIG. MERT TUDJUK MINKET; BÖLCSÉ ; CSAK A HALÁL TESZ.
ÉS VÉGEZETÜL A 3. " Dolog"
( Most már halkabban írok... :) )
Az érzelmi intelligencia.
Úgy gondolom a KISUGÁRZÁS e 3 osszetevõje közül ez ez lenne a legvitatottabb.
Tehát zárásként ;az érzelmi intelligenciarol néhány gondolat.
A vita tárgya: Maga az érzelmi intelligencia ; illetve az hogy ez veleszületett; afféle intunicios; tehát nem tanulható dolog-e vagy Nem vele született?
Ez kérdés nálam még több kérdést generál. Tehát van 2 állítás.
1.Az érzelmi intelligencia vele született.
2.Az érzelmi intelligencia nem vele született dolog.
Vagy másképp kérdezve:
'egyszeūbben":
Senki Nem születik jónak; se rossznak.? Van egyáltalán jó meg rossz? Ha igen mi a jó; és a rossz? Van egyáltalán bárkinek is joga bárkit jónak; rossznak cimkezni? Van AKKORA objektív ;tudás hatalom a kezében?
Szóval intunicios dolgok; érzelmi intelligencia.
Nem; akarok se közhelyes lenni( értsd: pl." SENKI nem születik gonosznak; csak a környezete teszi aza...és társai sablonok) ; se meggondoltatlant írni erről most nem akarok.
Még nem tehetem. Csak még az párt emberi kapcsolat....
Van valami*; nekem Ezt a valamit le kell tudnom zárni az életembe. Örökre. Csak így lehetek igazán objektív; S talán ;egyszer bölcs.
Mondjuk úgy; ez egy "szerep" lesz.
Életem legnehezebb szerepe...
Félek; lehult utolsó rózsa szàla
Folyamat nem vissza fordítható.
Ember arcú.
Szóval az érzelmi intelligencia...
És társai* a következő részben*:
Félek Nem fog tetszeni világom.
Folyt köv?!
U.i.: András kérted ; hogy szeressek.
Félek; már soha nem fogok tudni; mert lehet soha nem is tudtam.
Félek ;Nem tudok szeretni ;Nem tudom; hogy kell; soha nem szerettek.
NAGYON FONTOS! NAGYON.
NEM HARAGSZOK SENKIRE!
SENKIRE.
NEM TUDOM; HOGY KELL.
Jó ember ne járjon maszkba ; mert a végére nem lesz arca. Olyasmi.
Úgy. Úgye Nem fog tetszeni?
Objektív VILÁGOM. VIRÁGOM."
Làbjegyzet: Még nagyjából 2 hónapom van vissza országotokba; azt elhagyom kontinenseteket is.Mondjuk úgy; profilt; szerepet; filmet váltók. Addig "ezt" bírjuk ki; mert Ezt akkor is .... végig kell nezned.
Akinek ez nem tetszik ;töröljön a picsàba.Leszarom.
Megy el arcom; a hangom; az identitasom; a fbom..."
Mégis mi volt neked a 13-as válaszban annyira borzalmas helyesírásilag, ami még egy másodikos esetében is katasztrofális?
A nyelvhelyességről nem is beszélve.
Legalább ha mutatsz minimum 3-3 példát mind a kettő eshetőségre (olyat ami tényleg borzalmas) és onnantól hihető lesz amit mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!