Kislányom egy csúnya bácsit lát, hogy kezeljem ezt az egészet?
2 hónapja költöztünk egy új albérletbe, és a kislányom aki most lesz 3 éves, eddig 2x látott egy csúnya bácsit aki ment ki a bejárati ajtón, és mondja hogy fél, meg engem kérdezget hogy elment e már. Én nem féltem először egyáltalán, de most már kicsit parázok. Azt mondta piros ruha volt rajta. Múltkor egy barna ruhás nénit látott a nappaliba. Másnál volt hasonló?
Semmi olyat nem néz soha a tvbe. Meg ez hirtelen jön neki, és néz egy pontra.
Okos értelmes gyerek.
Mit csináljak?
Olyan írjon már csak aki hisz a szellemekben. Köszi
Én is szoktam arra gondolni, hogy mennyi szellem és angyal lehet vajon a szobában. A gyerek, macska, vagy drogos látja őket, felnőtt már nem, mert megtanultuk nem látni.
Szerintem nem fognak sok vizet zavarni a holtak.
Ha van rá pénzed, hívj halottlátót.
Egyébként nem hiszem, hogy ártalmas a bácsi, mert azt te is megéreznéd.
5 Ha léteznek szellemek akkor se látják őket a gyerekek. Max egyes gyerekek. A drogosok se látják őket. 1. Ez egy elég tág fogalom. Nem mindegy hogy kávét,meszkalint,kokaint vagy lsd -t szed az ember. Valamitől HALLUCINÁLSZ valamitől nem de az csak hallucináció.
Az meg hogy a macskák mit látnak és mit nem elég nehéz kideríteni tehát maradjunk annyiban hogy igen létezik 1 ilyen babona de a fekete macskáról is létezik. Ennyi erővel a csirke vagy a csimpánz is láthatja a szellemeket.
Kishúgomra vigyáztam egyszer, mikor már nem laktam otthon, és ő is latott egy csúnya, gonosz nénit, azt mondta hogy hiányzik az egyik karja és nagyon fél tőle, elmondása szerint épp mögöttem állt :D
Hát én is eléggé beparáztam, de ahogy idősödött, már nem látta többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!