Kisgyerekek “képzelt barátai”/ szellemek stb? Meséld el!
Sziasztok, nagyon érdekesnek találom az olyan sztorikat, amikor kisgyermekek mesélnek képzeletbeli alakokról, vagy emberekről akiket látnak stb.
Olvastam már ilyen történeteket, de szívesen olvasnék minél többet mert nagyon érdekesnek találom.
Anno nekem is voltak gyerekként “fura” élményeim, de sajnos a legtöbbre már nem emlékszem tisztán, illetve nem vagyok biztos benne, hogy nem csak álmodtam.
Ha esetleg veled vagy gyermekeddel/ismerős gyermekével stb történt ilyesmi meséld el kérlek:)
Még kisgyerek voltam, kb 4-5 éves.
Egy éjszaka készültem elaludni, de azelőtt láttam valakiket az ágyam mellett. Annyit láttam belőlük hogy 2 fehéren világító ember, egyik nő volt másik férfi. Aztán mondtak nekem valamit, erre nem emlékszem annyira. Mikor bejött anyukám a szobámba eltűntek hirtelen. Ilyenkor azt mondtam anyámnak hogy "láttam 2 szellemet!". Persze azt se tudta hogy mi van, annyit reagált hogy "jó". Ezután hogy mi történt, már nem emlékszem, tényleg elég régen volt. Viszont még a mai napig is szoktam látni elkóborolt lelkeket.
A jobb markod nem számít ide. :'D
Elvileg a kisgyerekek fogékonyabbak a természeten túli lények látására. Szóval ki tudja, lehet tényleg volt ott veled valami. De az is lehet, hogy a gyermeki fantáziád játszott veled.
A lanyom kb 2 eves volt,egyedul jatszott a szobajaban,de hallottam,hogy elenk beszelgetest folytat valakivel.Kerdeztem tole, hogy kivel beszelget.Misikevel-valaszolta.Es hol van Misike? Itt ul az agyon.Nem latod!!???Tenyleg?Akkor jatszatok szepen.Nem foglalkoztam vele tovabb, orultem,hogy jol elvan a lanyom.Kb ket heten at minden nap Misikevel jatszott,de egy nap tul nagy volt a csend a szobajaban.Miert nem jatszol Misikevel?-kerdeztem.Misike elment.Nem jon vissza.-Felelte a lanyom teljesen targyilagos hangon.Akkoriban nem is foglalkoztam ezzel a tortenettel,de kesobb,amikor tobb hasonlo esetrol olvastam,elgondolkoztam.
A lanyom akkoriban meg nem jart ovodaba,egesz nap velem volt,TV-t nem nezett,a hazunkban illetve a jatszoteren nem volt Misike nevu gyerek.Akkor hol,kitol hallhatta ezt a nevet?Ma mar nagyon banom,hogy nem faggattam ki reszletesen a gyereket errol a Misikerol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!