Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MIlyen paranormális élményeid...

MIlyen paranormális élményeid voltak/vannak? Meséld el!

Figyelt kérdés
Tudom, már millió ilyen kérdés van, de én nagyon kíváncsi vagyok ezekre. Ha nem annyira publikus, privátban is írhatsz.

2021. jún. 28. 20:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
47%
Ezt már egyszer megemlítettem az oldalon. Éjszaka arra ébredtem, hogy az íróasztalomon lévő, leállított gép magától bekapcsol. Amikor odamentem, hogy kikapcsoljam, megnéztem, hogy mennyire van feltöltve. 61%-on volt, szóval kizárt, hogy azért kapcsolt volna be, mert le volt merülve, és vészújraindítást csinált. Kinyomtam, és az incidens nem ismétlődött meg többször. Máig nem tudom, hogy mi történhetett.
2021. aug. 9. 13:34
 32/34 A kérdező kommentje:

Harmincegyes, ez lehetett valami elektronikai véletlen, ilyen nekem is volt. alvóból bekapcsolt.

Anyukám megijedt, és mondta, hogy gyorsan csukjam le.. Nem tudom mit gondolhatott, lehet azt hitte hogy megfigyelnek, mert utána leragasztotta a kamerát.

Szóval lehetséges, hogy egy szellemke rád akart ijeszteni, de korántsem biztos.

2021. aug. 11. 14:37
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elvileg nem lehetetlen az amit az anyád gondolt a kameráról. Elvileg már képesek ilyesmire azok akik értenek a témához.

2021. aug. 11. 14:59
 34/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez sajna már tényleg lehetséges.
2021. aug. 11. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!