MIlyen paranormális élményeid voltak/vannak? Meséld el!
Figyelt kérdés
Tudom, már millió ilyen kérdés van, de én nagyon kíváncsi vagyok ezekre. Ha nem annyira publikus, privátban is írhatsz.2021. jún. 28. 20:13
31/34 anonim válasza:
Ezt már egyszer megemlítettem az oldalon. Éjszaka arra ébredtem, hogy az íróasztalomon lévő, leállított gép magától bekapcsol. Amikor odamentem, hogy kikapcsoljam, megnéztem, hogy mennyire van feltöltve. 61%-on volt, szóval kizárt, hogy azért kapcsolt volna be, mert le volt merülve, és vészújraindítást csinált. Kinyomtam, és az incidens nem ismétlődött meg többször. Máig nem tudom, hogy mi történhetett.
32/34 A kérdező kommentje:
Harmincegyes, ez lehetett valami elektronikai véletlen, ilyen nekem is volt. alvóból bekapcsolt.
Anyukám megijedt, és mondta, hogy gyorsan csukjam le.. Nem tudom mit gondolhatott, lehet azt hitte hogy megfigyelnek, mert utána leragasztotta a kamerát.
Szóval lehetséges, hogy egy szellemke rád akart ijeszteni, de korántsem biztos.
2021. aug. 11. 14:37
33/34 anonim válasza:
Amúgy elvileg nem lehetetlen az amit az anyád gondolt a kameráról. Elvileg már képesek ilyesmire azok akik értenek a témához.
34/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez sajna már tényleg lehetséges.
2021. aug. 11. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!