Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MIlyen paranormális élményeid...

MIlyen paranormális élményeid voltak/vannak? Meséld el!

Figyelt kérdés
Tudom, már millió ilyen kérdés van, de én nagyon kíváncsi vagyok ezekre. Ha nem annyira publikus, privátban is írhatsz.

2021. jún. 28. 20:13
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

18-as, leírom privátban.

Vagy tudod mit, nem szórakázok itt priváttal leírom itt:

(Ezt egy privát üzenetből másolom ki)

Szia. Elmesélem, bár nem hiszem hogy túl izgi ahhoz képest amit a kérdésemre válaszoltak.

Szóval. Én nem voltam valami bátor kislány kicsi koromban, aztán úgy 10 éves koromra már megjött az önbizalmam. De ez előtt nagyon félős voltam.

Elmesélek párat, az első, ami eszembe jut, hogy néha hallottam hangokat, pl. hogy Apukám hív, mondta a nevem a hátam mögül. Megfordultam, és hát nem volt ott senki. Akkor még elég kicsi voltam, és nem tudtam hogy léteznek ilyen szellemek, meg ilyenek, de ezt nagyon érdekes jelenségnek találtam, és mindig vártam, mikor lesz ilyen megint.

Aztán telt múlt az idő, és gyerek játszótársaim mindig (persze főleg a fiúk) sötétben azt akarták játszani, hogy keressünk szellemeket. Én belementem, bár ismételgettem nekik, amit a szüleimtől hallottam, hogy szellemek nem léteznek. Az egyik ilyen alkalommal a csúszdán láttam vmit, mintha a csúszda egy ember lenne, a korlátja pedig a botja. Mondtam nekik, hogy nézzétek a csúszdát, olyan mint egy ember. Bólogattak, hogy látják, aztán valami olyat láttam, amitől kicsit megijedtem. Ilyen köd szerűség volt a csúszda előtt, mintha délibáb lenne.. és a "bot" ide oda fordult, mintha valaki rátámaszkodna, és ahogy nézelődik körbe, az is fordul vele együtt. Mondtam nekik hogy én ugyan nem megyek oda. Máig sem tudom, hogy azt odaképzeltem, vagy valami meg akart ijeszteni.

Még egy eszembe jutott, ami még a csúszdás előtt volt, hogy mentem az ebédlőből a nappaliba. És ehhez ugye el kell menni a spájz előtt. Nos a spájzban... szóval a spájz ajtaja résnyire nyitva volt, és fél szemmek láttam egy fém drótból álló alakot, aminek a teste drótból volt formázva, de nem úgy, hogy teljesen beszőtte a drót, hanem a körvonalait, meg a vastagságát úgymond. És a feje... A feje egy VEKKERÓRA forma volt, persze az is drótból.

Na akkor nagyon bepartam, (beszarás+parázás =peparás 😅) és a nappaliban összekuporodtam a kanapén, arccal lefelé, hogy ne is lássak semmit. Ekkor is még bőven 6 alatt voltam. Aztán mikor úgy ahogy megnyugodtam, rohantam anyumhoz, hogy jaj képzeld van egy szellem a spájzban, ami egy óraember, és drótból van...

Anyukám elképedven nézett rám, aztán mondta, hogy szellemek nem léteznek, de én nem hittem neki, mert hogy én láttam. Erre már elhitte, hogy lehetett valami, és azt mondta, zogy ilyenkor azt kell mondani, hogy Isten nevében takarodj! , mert irtóznak és félnek Istentől, még csak a nevétòl is, és elmennek. Kézen fogott, odamentünk a spájzhoz, és ezt mondtuk "neki". Aztán benéztünk és hál'Istennek, nem volt ott semmi.

Azt més tudni kell, hogy baba koromban minden áldott éjszaka lidérces álmom volt, és sírtam. Nem reagáltam semmire, álmomban ordítottam, mint akit visz a csúnyabácsi. Anyukám szerint, mikor már nagyobb voltam, és tudtam beszélni, akkor is ugyanez volt, csak akkor egy valamire megnyugodtam.

De nem arra, hogy semmi baj kicsim.

Nem arra hogy itt vagyok ne félj.

Arra az egy mondatra, hogy ÉN VAGYOK. Ilyenkor felébredtem, vagy álmomban megnyugodtam.

Később volt egy olyan, hogy az emeletes ágyam ide-oda mozgott éjszaka, holott nagyon vigyáztam arra, hogy ne mozduljak, és minél jobban figyeltem, annál jobban mozgott jobbra balra, ingott, végül már irreálisan hintázott, nagyon féltem.

Most így összvissz ennyi jutott eszembe, ja meg múlt héten sátorban aludtam, és arra ébredtem, hogy a sáror falán túlról vki liheg.

Még annyit hozzátennék hogy kb egy hete kedd éjjel 11-kor kopogást hallottam a fürdőszobából, ahol nem volt senki mivel már mindenki aludt. Ja és a szkeptikusoknak: tökéletesen áthallatszódik a szobámba ha vki bemegy a fürdőbe, hangos az ajtó csukódása. És nem ittam, nem szívtam semmit... XD (Amúgy kár hogy ezt a nem füveztem nem hallucináltam -ot mindig oda kell írni különben letámadnak)

2021. júl. 5. 16:15
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Még kb elsős lehettem mikor vonattal mentünk haza este.Az ablakból néztem kint az embereket és észrevettem egy srácot aki a pad felé sétált, viszont egy pillanatra eltakarták a lelógó növények viszont mikor kilépett mögülük

egy éles fehér fényt lattam mire kihunyt a srác eltünt.

2021. júl. 10. 00:52
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Mikor olyan 4 éves forma lehettem, egyszer éjszaka felkeltem aztán láttam, hogy egy idős néni a fotelembe ül lefelé, néz a kezébe és valamit babirkál, (azt gondoltam olyan, mint ha varrna). Pár másodpercig láttam csak, szóltam anyáméknak, náluk aludtam.

Aztán anyámék mesélték mikor nagyobb lettem, hogy azt hallották a szomszédoktól, hogy itt lakot a „szemfelszedő néni” (mivel régen drága dolog volt a harisnya, nem úgy volt, hogy ha kilyukadt kidobták, hanem a szemfelszedő néni varrta meg).

Múltkor az egyik barátom anyja, (régen a szomszédunk volt) megkérdezte, hogy még mindig ott lakunk, mondom persze, aztán valahogy felhozta, hogy „Ja tényleg ott lakot a szemfelszedő néni”. Hát mondom nem mondod b@szki XD. Persze érdekes jelenség, de attól még nem mondom azt, hogy hát bizony biztos szellemke néni volt, lehetet ez bármi.

2021. júl. 16. 08:35
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem olyan ilyesztő kívülről de elég fura.

Épp rokonoknál voltunk mikor kimentem a kertbe.Mikor a ház sarkánál befordultam láttam ahogy megy felfelé(lejtett a kert) magátol a probléma az hogy ez kézi fűnyíró volt és nem ált mögötte senki.Pont a ház sarkánál álltam mikor megláttam de nem mertem megmozdulni úgy hogy egy darabig csak álltam ésnéztem.Végül gyorsan befordultam és visszanéztam nem volt ott semmi.Mikor szoltam a rokonoknak mindenki kiment a kertbe megnézni de nem találtak semmit.

2021. júl. 16. 17:19
 25/34 A kérdező kommentje:
Huh ez elég para 24-es. 23, 4-5-6 éves kor alatt ez normális mert a kisebb gyerekek érzékelik a szellemeket, lelkeket.
2021. júl. 16. 17:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
24 Basszus, bezzeg nálunk tolni kell, nem megy magától, pedig de jó lenne
2021. júl. 16. 18:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyik este tavaly egyedül voltam otthon és az ágyamban telefonoztam, játék le volt halkítva majd egy nő hangot hallotam, azt mondta ,,segíts" nem tudom mi volt az, lehet csak beképzeltem.Mindenesetre meglepődtem
2021. júl. 28. 11:37
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Az emeleten voltam, a szüleim lent, amikor a tárgyak elkezdtek erősen inogni, de nem dőltek el. Pár pillanatig tartott, aztán minden lenyugodott. Azt hittem földrengés van, szaladtam a földszintre anyámékhoz, de ők semmit nem vettek észre, néztük a híreket, még rá is googleztunk, de semmi földrengést nem jelentettek.

Kisebb koromban olyan volt, hogy egyedül voltam otthon, és a konyhaszekrényben az edények elkezdtek csörömpölni, ezzel egy időben lekapcsolódott az én szobám lámpája. Nem tudom ez véletlen is lehetett.

Akkor olyan is volt, hogy a padláson mintha valami gurult volna összevissza, de felmentünk és semmi nem volt ott.

Ezt már egyszer leírtam az oldalon: néhány lány meg akarta idézni a sátánt, hogy kívánjunk tőle. Én sokkal kisebb voltam tőlük, ők vigyáztak rám, szóval azt csináltam amit mondtak. Egy üres réten ültünk, a lányok elkezdték megidézni, szólították. Ekkor a fűben elszaladt valami, ezzel egy időben egy borzalmas hang, amit a mai napig nem tudok beazonosítani, nem emberi, nem állati, valami mély, recsegő, hangos, kicsit fémes, kicsit morgós hang, nem tudom leírni se rendesen. Szóval akkor a lányok le lettek nyűgözve, hogy sikerült megidézni, én meg totál be voltam szarva. De mindannyian megijedtünk.

2021. júl. 28. 15:18
 29/34 anonim ***** válasza:
16%
Nem működött az elemlámpám, aztán rájöttem, hogy csak elemet kell benne cserélni.
2021. aug. 2. 14:32
 30/34 A kérdező kommentje:
28-as, az utolsónál a hang amit leírtál, az nem hörgés volt? Egyébként általában ha vki idézni akar, akkor nem az jelenik meg, amit idéztek. Nagyon veszélyes. Egyébként meg a sátán gonosz, éppúgy mint a démonok. Csak a sátán sokkal veszélyesebb de nem szabad félni tőle.
2021. aug. 3. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!