Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MIlyen paranormális élményeid...

MIlyen paranormális élményeid voltak/vannak? Meséld el!

Figyelt kérdés
Tudom, már millió ilyen kérdés van, de én nagyon kíváncsi vagyok ezekre. Ha nem annyira publikus, privátban is írhatsz.

2021. jún. 28. 20:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó. Az alvásparalízis után nem érződik büdös szag.
2021. jún. 29. 18:00
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
11, bajok vannak a szövegértelmezéssel? az velem történt, nem a többi kommentelőnek írtam válaszként, még jeleztem is előre... na mindegy.
2021. jún. 29. 18:53
 13/34 anonim ***** válasza:
42%

12

"Éltem már meg paranormális jelenséget, de azért a horrorfilmből lopott jelenetek mögött én inkább pszichológia jelenséget gondolok"

Erre gondoltam te csíragec

2021. jún. 29. 19:31
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Amugy nem a véleményedet kérdezték, hanem a sztorikat. Úgyhogy menj és máshol oszd az észt
2021. jún. 29. 19:32
 15/34 A kérdező kommentje:

14-es, köszi.

Amúgy, ha van története vkinek, nyugodtan írja le ide vagy írja meg privátban.

2021. júl. 1. 15:55
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Ez pár napja történt velem. Egyedül aludtam fent az emeleten, anyukám és a húgom pedig lent. Késő este volt már, olyan 11 óra körül, amikor hallottam, hogy valaki odalent húzogat valamit. Kb olyan hangja volt, mintha egy kávésbögrét tologatnának a földön, csak annál azért egy kicsit hangosabb volt. Aztan hallottam egy koppanást, és a zaj megszűnt. Nem törődtem vele, azt gondoltam, biztos anyukám pakolászik még. Elaludtam. Reggel megkérdeztem anyukámtól, hogy mit rakosgatott tegnap este, mire ő azt felelte, hogy ők akkor már aludtak. Na, akkor egy kicsit meglepődtem...
2021. júl. 1. 22:14
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánat, előző vagyok. Azt még hozzáfűzném, hogy nem volt nyitva ablak, így kizárt, hogy kívülről szűrődött volna be valamilyen zaj.

Illetve ez még karácsony tájékán történt. A kishúgom kapott egy ilyen kis műanyag labdát, amit ha ledobtál a földre, még jó sokáig ott pattogott. Egyedül voltam otthon, délután 5 óra volt, már majdnem besötétedett. Én az ágyamon ültem, és olvastam. Aztán egyszercsak meghallottam, ahogy a labda pattog. Felkeltem, átmentem a húgom szobájába, azt gondoltam, biztosan leesett a földre. A labda azonban az ágyon feküdt. Visszamentem a szobámba, és utána megint hallottam a labda kopogását, de már nem mentem ki megnézni.

Hát, nagyjából ennyi. Nem tudom, hogy ez mennyire számít paranormálisnak, minden esetre nem tudom, mi okozhatta őket.

2021. júl. 1. 22:20
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Gyakran máshol találom meg a tárgyakat, mint ahol hagytam őket. Egyedül élek.

Sokszor gondolok arra,higy van itt még valaki testetlenül.

Alvásparalízis nekem is volt 2. Elsőtől hónapokig rémületben éltem.

Kérdező, neked milyrn élményeid vannak?

2021. júl. 2. 15:57
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is van tárgyak, kulcsok eltünése. Volt, hogy egy elég nagy hajcsatot letettem este az éjjeli szekrényre,és reggelre eltűnt! SEHOL nem találtam meg! Pedig még az agyat is elhúztuk. Olyan is van, hogy tárgyak máshol bukkannak elő, nem ott ahol hagytuk őket. Ez azért elég para..
2021. júl. 2. 20:21
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Istenem ennyi beteg embert egy rakáson... nagyon para tényleg... kicsit élénkebb fantáziát, ezek a sztorik unalmasak
2021. júl. 5. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!