MIlyen paranormális élményeid voltak/vannak? Meséld el!
12
"Éltem már meg paranormális jelenséget, de azért a horrorfilmből lopott jelenetek mögött én inkább pszichológia jelenséget gondolok"
Erre gondoltam te csíragec
14-es, köszi.
Amúgy, ha van története vkinek, nyugodtan írja le ide vagy írja meg privátban.
Bocsánat, előző vagyok. Azt még hozzáfűzném, hogy nem volt nyitva ablak, így kizárt, hogy kívülről szűrődött volna be valamilyen zaj.
Illetve ez még karácsony tájékán történt. A kishúgom kapott egy ilyen kis műanyag labdát, amit ha ledobtál a földre, még jó sokáig ott pattogott. Egyedül voltam otthon, délután 5 óra volt, már majdnem besötétedett. Én az ágyamon ültem, és olvastam. Aztán egyszercsak meghallottam, ahogy a labda pattog. Felkeltem, átmentem a húgom szobájába, azt gondoltam, biztosan leesett a földre. A labda azonban az ágyon feküdt. Visszamentem a szobámba, és utána megint hallottam a labda kopogását, de már nem mentem ki megnézni.
Hát, nagyjából ennyi. Nem tudom, hogy ez mennyire számít paranormálisnak, minden esetre nem tudom, mi okozhatta őket.
Gyakran máshol találom meg a tárgyakat, mint ahol hagytam őket. Egyedül élek.
Sokszor gondolok arra,higy van itt még valaki testetlenül.
Alvásparalízis nekem is volt 2. Elsőtől hónapokig rémületben éltem.
Kérdező, neked milyrn élményeid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!