Fel szoktatok oldódni a létben?
Figyelt kérdés
Mert én úgy érzem, feloldódok. Csak lebegek, nincsenek határok. Sírni szeretnék, olyan szép létezni. Mintha belefolynék az emberek kezébe, a sajátomba. Gyengéd szívek. Néha pedig, mintha nőne a nyomás bennem, összesűrülök, mégis végtelenséget érzek. Csendes és lassú hömpölygés az űrben, mint a kis csigák néma tapogatása, olyan finom. Átlátszóvá válok, és minden átfolyik rajtam.
Ti éreztek hasonlókat?
2021. máj. 29. 20:31
11/12 anonim válasza:
Voltam ilyen szinteken és formákban is, igen. Sok örömöt az úton.
12/12 anonim válasza:
Kérdező. Törölték a felhasználóidat, de ha más ipről csinálnál egy másikat, és visszajönnél ide, kérlek írj rám. Lehet fontos dolgot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!