Miről szerettek/szoktatok leginkább álmodni?
Igazából az a jó az álmokban hogy fogalmad sincs mikor fogsz álmodni és hogy mit. Például szoktam orbitális nagy hülyeségeket álmodni, olyankor nagyon szórakoztató elgondolkodni hogy honnan jönnek az ilyenek :D Én a legjobban az ismerőseimmel szeretek álmodni.
Tegnap azt álmodtam hogy esik a hó, úgyhogy lehet készülődni :D
Néha összejön egy-egy jól alakított tudatos álom,általában olyankor, mikor sokáig, nyugodtam kényelmesen alhatok.
Nagyon változó, miről álmodok, de az álmaim általában elég távol állnak a hétköznapi élményeimtől.Sokszor álmodok ismeretlen tájakkal, emberekkel.Szinte minden álmomban megfordulok egy-egy olyan épületben, amit sosem láttam azelőtt.
Amiről legjobban szeretek álmodni egy nagy, gyönyörű kastély , ami valamiért nagyon közel áll hozzám, ismerős.Szeretek tengerrel, folyókkal, szép, távoli tájakkal álmodni.Összességében a romantikus, fantáziadús , nagyon különleges álmokat szeretem, amikről sok oldalt írhatok az álomnaplómba :D
Én azt szeretem mikor +18-as álmom van és a végén élvezet imádom, de van úgy, hogy rémálom lessz belöle :(!
17/F
én szeretem magam alakítani az álmaimat, általában azzal szeretnék álmodni, akit szeretek, meg természetfeletti dolgokkal. :)
Wyrm: Tényleg? :OO Milyen kérdést tett fel?? Ki volt az? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!