Lépett már ki valaki akaratán kívül a testéből?.Egyre többször fordul elő velem és ma borzasztó élményben volt részem.Mi a visszatérő vörös homok jelentése?
Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből és vörös homokos helyre jutottam.Ami ma történt az kikészített,de senkit nem tudok akinek ezt elmondhatnám és ne nézne hülyének.
Ma délután elaludtam.Arra ébredtem hogy valami iszonyatos szél van a szobámban és valami hatalmas vörös lény.Sikitani akartam,de olyan volt,mint ha belélegeztem volna es ereztem ,hogy bennem van.Elsötétedett minden.Mikor magamhoz tértem megint állt az ágyam mellett.Elkezdte lehúzni a takarom.Kérdeztem,hogy mit akar? Mondja vagy mutassa meg.Magával vitt,szerintem pillanatok alatt többezer kilómétert és vörös homokba nyomta a tenyerem.Aztán mentünk tovább és két háznál megállt és az ujjammal amin rajta volt a vörös homok +jelet rajzolt.Majd már egy erdő szélén voltunk,ami körül volt kerítve és a bokorban valaki feküdt.Kérdeztem ki az és miért mutatta meg? Válasz nincs.Aztán bevágott az ágyba ahol a testem volt.Eltünt.Amitől sokkos állapotba kerültem,hogy fikailag fáj az oldalam ahol megemelt és nemrégen megnéztem a tükörben..borzalmas vágások,karmolások vannak.A lányom készített fotót,ha valaki megmondja hogy kell belinkelni akkor megmutatom.
Nem iszok és nem használok tudatmódosítót,nem is hittem az ilyen spirituális dolgokban...eddig.Segitsen valaki!
#30-as.
És a találgatásokat pedig nem fogadnja el.
NEKI TÉNYEK KELLENEK.
Tény, hogy pl láttam már falra akasztott festményt a szoba közepéig repülni a faltól, tény, hogy azt nem a gravitácio csinálta és nem is a huzat. De repkedtek ennél már nehezebb tárgyak is a lakásunkban (pl TV). Nem egyedül láttam, tanuk vannak rá. Menjünk pszichologushoz?
Ha ezeket ezeket a jelenségeket képes valami létrehozni, az képes lehet sokminden másra is.
De amíg szkeptikusak "vagyunk" és nem próbálunk igazán mélyére ásni ezeknek a dolgoknak, mondván, oldja meg inkább a pszichoógus, addig igazi, megnyugtató tények nem is lesznek, az biztos.
Fel kellene keresni valami rendes szakembert.
Az itteni emberek többsége sz*art se ér sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!