Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lépett már ki valaki akaratán...

Lépett már ki valaki akaratán kívül a testéből?.Egyre többször fordul elő velem és ma borzasztó élményben volt részem.Mi a visszatérő vörös homok jelentése?

Figyelt kérdés

Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből és vörös homokos helyre jutottam.Ami ma történt az kikészített,de senkit nem tudok akinek ezt elmondhatnám és ne nézne hülyének.

Ma délután elaludtam.Arra ébredtem hogy valami iszonyatos szél van a szobámban és valami hatalmas vörös lény.Sikitani akartam,de olyan volt,mint ha belélegeztem volna es ereztem ,hogy bennem van.Elsötétedett minden.Mikor magamhoz tértem megint állt az ágyam mellett.Elkezdte lehúzni a takarom.Kérdeztem,hogy mit akar? Mondja vagy mutassa meg.Magával vitt,szerintem pillanatok alatt többezer kilómétert és vörös homokba nyomta a tenyerem.Aztán mentünk tovább és két háznál megállt és az ujjammal amin rajta volt a vörös homok +jelet rajzolt.Majd már egy erdő szélén voltunk,ami körül volt kerítve és a bokorban valaki feküdt.Kérdeztem ki az és miért mutatta meg? Válasz nincs.Aztán bevágott az ágyba ahol a testem volt.Eltünt.Amitől sokkos állapotba kerültem,hogy fikailag fáj az oldalam ahol megemelt és nemrégen megnéztem a tükörben..borzalmas vágások,karmolások vannak.A lányom készített fotót,ha valaki megmondja hogy kell belinkelni akkor megmutatom.

Nem iszok és nem használok tudatmódosítót,nem is hittem az ilyen spirituális dolgokban...eddig.Segitsen valaki!

#spirituális élmény #Kilépés a testből
2021. máj. 29. 18:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%

#30-as.

És a találgatásokat pedig nem fogadnja el.

NEKI TÉNYEK KELLENEK.

2021. máj. 30. 08:59
 32/39 anonim ***** válasza:
92%

Tény, hogy pl láttam már falra akasztott festményt a szoba közepéig repülni a faltól, tény, hogy azt nem a gravitácio csinálta és nem is a huzat. De repkedtek ennél már nehezebb tárgyak is a lakásunkban (pl TV). Nem egyedül láttam, tanuk vannak rá. Menjünk pszichologushoz?

Ha ezeket ezeket a jelenségeket képes valami létrehozni, az képes lehet sokminden másra is.

De amíg szkeptikusak "vagyunk" és nem próbálunk igazán mélyére ásni ezeknek a dolgoknak, mondván, oldja meg inkább a pszichoógus, addig igazi, megnyugtató tények nem is lesznek, az biztos.

2021. máj. 30. 09:30
 33/39 A kérdező kommentje:
Hát erről van szó
2021. máj. 30. 10:57
 34/39 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak egy kicsit magasabb rendű entitás betalált és mutatott valamit. Ha nem történik meg többször, akkor az elméd felnyítása és tudatalatti érzetek átadása volt a cél.
2021. jún. 8. 14:14
 35/39 A kérdező kommentje:
Nagyon jó..tegnap előtt sajnos a lanyom előtt összeestem,ő hívta a mentőket,2x leállt a szivem.Nem erdekel velem mi lesz,de a lányom sokkos állapotba került miattam,azt hitte meghalok.30 percig nem voltam magamnal.Semmire nem emlékszem.Sőt az előtte lévő pár napból is sok emlék törlődött.Nem tudom mi ez,mi folyik itt,de 2,3 emberen kívül mindenki kinevetett..köszönöm nekik.Csak segítséget vagy magyarázatot szeretnék!
2021. jún. 10. 21:34
 36/39 anonim ***** válasza:
91%

Fel kellene keresni valami rendes szakembert.

Az itteni emberek többsége sz*art se ér sajna.

2021. jún. 10. 22:59
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
2*leállt a szíved, de ide írkálsz gyakorira. Ne haragudj, én intenzív szakápoló vagyok, ITO-n dolgozom 20 éve, ráadásul elég spirituális lény vagyok, de egy ápolónő ilyet a büdös életben nem fog írni, hogy "kétszer leállt a szívem". Igen, és mégis hogy? Hiszen egy újraélesztés után is ritka, hogy valaki tiszta tudattal visszatérjen, kettő után meg 99%, hogy mész a cadaverbe, nem gyakorira fogsz írkálni az ezotéria témában... Ilyen a mesében sincs.
2021. okt. 1. 07:54
 38/39 A kérdező kommentje:
37/37 bocsi de nagyon hülye vagy,már dolgozok,szedem a szív gyógyszereket,a szívmegállásom 1 és 2 éve volt.Miért ne irhatnák? Nem lebénultam.Az intenzíven én se sokat irogattam.Gondolkozz már mielőtt itélkezel.Ja,édesapámnak 3x volt infarktja,3x élesztették újra és élt 72 évet.
2021. okt. 10. 13:08
 39/39 Franky70 válasza:
61%
Fogadd meg a tanácsokat, és fordulj szakemberhez. Nagyon sok hasonló írást olvastam már, pont ilyen kaotikusak voltak. Ha tényleg anyuka vagy és a munkád során is életekért felelsz, legyen annyi alázat benned, hogy elfogadod azok segítségét, akik ugyanazon a területen dolgoznak mi Te. Ezért nem fognak megbélyegezni vagy elküldeni a munkahelyedről, főleg ha a segítségükkel jobban leszel. Hidd el, ez lenne a legjobb megoldás mindenkinek.
2021. nov. 5. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!