Lépett már ki valaki akaratán kívül a testéből?.Egyre többször fordul elő velem és ma borzasztó élményben volt részem.Mi a visszatérő vörös homok jelentése?
Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből és vörös homokos helyre jutottam.Ami ma történt az kikészített,de senkit nem tudok akinek ezt elmondhatnám és ne nézne hülyének.
Ma délután elaludtam.Arra ébredtem hogy valami iszonyatos szél van a szobámban és valami hatalmas vörös lény.Sikitani akartam,de olyan volt,mint ha belélegeztem volna es ereztem ,hogy bennem van.Elsötétedett minden.Mikor magamhoz tértem megint állt az ágyam mellett.Elkezdte lehúzni a takarom.Kérdeztem,hogy mit akar? Mondja vagy mutassa meg.Magával vitt,szerintem pillanatok alatt többezer kilómétert és vörös homokba nyomta a tenyerem.Aztán mentünk tovább és két háznál megállt és az ujjammal amin rajta volt a vörös homok +jelet rajzolt.Majd már egy erdő szélén voltunk,ami körül volt kerítve és a bokorban valaki feküdt.Kérdeztem ki az és miért mutatta meg? Válasz nincs.Aztán bevágott az ágyba ahol a testem volt.Eltünt.Amitől sokkos állapotba kerültem,hogy fikailag fáj az oldalam ahol megemelt és nemrégen megnéztem a tükörben..borzalmas vágások,karmolások vannak.A lányom készített fotót,ha valaki megmondja hogy kell belinkelni akkor megmutatom.
Nem iszok és nem használok tudatmódosítót,nem is hittem az ilyen spirituális dolgokban...eddig.Segitsen valaki!
Lehet tényleg kiléptél, te érzed csak a különbséget álom és asztrális valós kivetülés között.
Egy korábbi életed "durva" emlékeztetője lehet, a vörös homokos terület lehet nem is ezen a bolygón van, és bár erőszakos az élmény, valószínűleg veled egyetértésben történik.
Próbálj minél kevésbé félni, és objektíven megfigyelni.
...ha nagyon nagyon idegeidre megy, akkor képzelj magad köré egy tágas fényrácsból álló védelmező gömböt, ami a 4. és 5. dimenzióban védelmez.
Jézus Isten, ez elég komolyan hangzik...
Nem lehet hogy magadra akasztottál valamiféle "démont?"
Vagy egy ártó szellemet.
Dehát egyik választ se fogadod el rendesen.
:///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!