Lépett már ki valaki akaratán kívül a testéből?.Egyre többször fordul elő velem és ma borzasztó élményben volt részem.Mi a visszatérő vörös homok jelentése?
Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből és vörös homokos helyre jutottam.Ami ma történt az kikészített,de senkit nem tudok akinek ezt elmondhatnám és ne nézne hülyének.
Ma délután elaludtam.Arra ébredtem hogy valami iszonyatos szél van a szobámban és valami hatalmas vörös lény.Sikitani akartam,de olyan volt,mint ha belélegeztem volna es ereztem ,hogy bennem van.Elsötétedett minden.Mikor magamhoz tértem megint állt az ágyam mellett.Elkezdte lehúzni a takarom.Kérdeztem,hogy mit akar? Mondja vagy mutassa meg.Magával vitt,szerintem pillanatok alatt többezer kilómétert és vörös homokba nyomta a tenyerem.Aztán mentünk tovább és két háznál megállt és az ujjammal amin rajta volt a vörös homok +jelet rajzolt.Majd már egy erdő szélén voltunk,ami körül volt kerítve és a bokorban valaki feküdt.Kérdeztem ki az és miért mutatta meg? Válasz nincs.Aztán bevágott az ágyba ahol a testem volt.Eltünt.Amitől sokkos állapotba kerültem,hogy fikailag fáj az oldalam ahol megemelt és nemrégen megnéztem a tükörben..borzalmas vágások,karmolások vannak.A lányom készített fotót,ha valaki megmondja hogy kell belinkelni akkor megmutatom.
Nem iszok és nem használok tudatmódosítót,nem is hittem az ilyen spirituális dolgokban...eddig.Segitsen valaki!
Kérdező! Neked pszichológus segítsége kellene. Sajnos mentálisan vannak gondok, például önképzavar. Mivel nem veszed észre magadon ezeket és normálisnak gondolod magad.
Ha valóban ápoló vagy akkor biztos van olyan pszichológus ismerősöd akivel tudnál beszélgetni erről.
Olvasd már el az első mondatodat kérdező.
:)
De ha egyik válasz se elégít ki, akkor nem tudunk mit tenni.
Sok irányból jöttek válaszok.
Imádom hogy inkább mindenkit lepontoz.
Köszönjük, remélem ma is eljön érted.
"Ember! Először fordult elő! Olyan jó,hogy te mindent tudsz!"
Ez valahogy nem stimmel, nem figyeltél oda, hogy az elején mit kamuztál!
"Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből "
Igazatok van hogy kicsit szétszórt, de szerintem azért rendesen meg lehet ijedve, és közben az eddigi világképe is épp összeomlóban van.
Ez csak annyi, hogy most jött el az ideje, hogy szembesülj azzal ki vagy, és honnan jöttél. Ne sresszel rá, a felsőbb éned megoldja.
Nem vagy bolond, csak még "keresel"
Azt sem tudja mi az a Felsőbb Én annyira materialista,nemhogy "keressen"...eddig csak a pszichodoki válaszokra reagált,a megoldásokra nem nyitott..De meg is érdemli ami történik vele és ami még jönni fog!...Aki "nem hisz az ilyesmiben" annak ellenére,hogy testelhagyással találkozik a saját szellemi létével de túl hülye,hogy tanuljon belőle,felfogja azt bizony bedobják a mélyvízbe...
4-es:Igen démon és a fizikain is megjelenő durva asztrálsérülések az utolsó fázis...leves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!