Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lépett már ki valaki akaratán...

Lépett már ki valaki akaratán kívül a testéből?.Egyre többször fordul elő velem és ma borzasztó élményben volt részem.Mi a visszatérő vörös homok jelentése?

Figyelt kérdés

Az elmult pár hónapban többször kiléptem a testemből és vörös homokos helyre jutottam.Ami ma történt az kikészített,de senkit nem tudok akinek ezt elmondhatnám és ne nézne hülyének.

Ma délután elaludtam.Arra ébredtem hogy valami iszonyatos szél van a szobámban és valami hatalmas vörös lény.Sikitani akartam,de olyan volt,mint ha belélegeztem volna es ereztem ,hogy bennem van.Elsötétedett minden.Mikor magamhoz tértem megint állt az ágyam mellett.Elkezdte lehúzni a takarom.Kérdeztem,hogy mit akar? Mondja vagy mutassa meg.Magával vitt,szerintem pillanatok alatt többezer kilómétert és vörös homokba nyomta a tenyerem.Aztán mentünk tovább és két háznál megállt és az ujjammal amin rajta volt a vörös homok +jelet rajzolt.Majd már egy erdő szélén voltunk,ami körül volt kerítve és a bokorban valaki feküdt.Kérdeztem ki az és miért mutatta meg? Válasz nincs.Aztán bevágott az ágyba ahol a testem volt.Eltünt.Amitől sokkos állapotba kerültem,hogy fikailag fáj az oldalam ahol megemelt és nemrégen megnéztem a tükörben..borzalmas vágások,karmolások vannak.A lányom készített fotót,ha valaki megmondja hogy kell belinkelni akkor megmutatom.

Nem iszok és nem használok tudatmódosítót,nem is hittem az ilyen spirituális dolgokban...eddig.Segitsen valaki!

#spirituális élmény #Kilépés a testből
2021. máj. 29. 18:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%
Közeli rokonom skizofrén lett, pont ilyen élethű hallucinációkat élt át. Menj orvoshoz, mert ha nem kezdenek idejében kezelni, totál szétesel.
2021. máj. 29. 21:54
 22/39 anonim ***** válasza:
70%

És mindjárt jön a:

Ő nEm hIsz a SkRiZoFÉnSégBen.

Ő EgéSzÉgEs, hAgYjAd mÁr.

2021. máj. 29. 21:56
 23/39 anonim ***** válasza:
80%
Az én rokonom (21-es vagyok) látomásában a pokolban járt rendszeresen, hallási hallucinációi is voltak, aztán erőszakossá vált, az ördögöt látta emberekben, nekik támadt. Kényszergyógykezelték, akkor visszajött a régi énje, de csak mikor benne volt a gyógyszer. Anélkül még beszélni se tudott, halandzsázott összevissza. Nem, nem nyelveken beszélt, és nem a szentlélek szállta meg... Ő is esküdött rá, hogy amit hallucinál, az a valóság.
2021. máj. 29. 22:00
 24/39 qkker1 ***** válasza:
69%
Én amikor kilépem a testemből, úgy rúgtam seggbe magam, hogy azóta is sajog a fenekem és a lábam is.
2021. máj. 29. 22:07
 25/39 anonim ***** válasza:
74%
Ha ápolónő vagy, annál gyorsabban kéne orvoshoz szaladnod az ismétlődő hallucinációk miatt, még mielőtt egy hang rá nem vesz, hogy mérgezd meg ezt meg azt a beteget. A rokonomnak úgymond isten parancsolta, hogy irtsa ki a családját, ő azt mondta, á, nem fogja isten engedni, Izsákot is megmentette, mikor a papája vágta el a torkát, de engedelmeskedni kell neki. Szelíd ember volt a beteg rokon azelőtt. Zárt osztályra került.
2021. máj. 29. 22:15
 26/39 anonim ***** válasza:
51%

Képfeltöltő oldalra tedd a képet fel, utána betudod majd ide linkelni.

Sajnos nem lehet egyértelműen tudni, mit akarnak ilyenkor mutatni, de nyilván az a cél.

A vörös "homokrol" nekem az jut eszembe, mikor egy településen voltunk kirándulni, nem is tudom már merre , valami osztálykirándulás volt, még anno 80-as években és ott ilyen vörös por volt az úton is végig. Úgy emlékszem azt mondta a kisérőnk, hogy porcelánkészités alapanyaga és ott sok van. De ez nem homok, bár kétségtelenül hasonló. Szóval létezik ilyen, de ezzel attól tartok, nem sokat segitettem.

Egyszer volt olyan álmom, amiben megvágtak a derekamon egy karddal és ébredés után pár óráig volt pont azon a helyen egy élénkpiros csík, de nem karmolás volt. Van ilyen, nem kell hozzá elmebetegség. Ne törődj az idióta trollokkal, írják a hülyeségeiket állandóan.

2021. máj. 29. 23:16
 27/39 A kérdező kommentje:
26/26 köszönöm.Anugy neten megkerestem a vörös homokot,tényleg létezik.Ez sajnos nem segit közelebb jutnom a megoldáshoz..
2021. máj. 29. 23:56
 28/39 anonim ***** válasza:
68%
Meséld el egy pszichológusnak is azért.
2021. máj. 30. 08:12
 29/39 anonim ***** válasza:
90%

26-os voltam

Úgy gondolom, ha ennek tényleg van némi jelentősége, akkor ezekben a képekben az a két megjelölt ház számít és a bokornál fekvő alak. Ez az egész vagy valami előző élet beli történésre utal, vagy esetleg jövővel kapcsolatos. És szintén a látott helyszínek leszek fontosak. Ha ez így van, akkor 99% hogy valamilyen formában még párszor jelentkezni fog a történet álmaidban.

És persze lehet az is, hogy csak egy túl élénk, zaklatott álom volt és jelentősége nincs, de azért az, hogy a testeden is voltak nyomok, azért nem erre utal.

Még esetleg az jut eszembe, hogy ha vannak néha megérzéseid, amolyan tisztánlátás, akkor az is lehetett akár, hogy valahol valakikkel fog valami történni ill történt és téged így figyelmeztettek, vagyis így kaptad az infot.

A lény, mintha ebben az egészben csak közvetitö lenne. Egyenlőre nem feltétlen gondolom gonosznak.

2021. máj. 30. 08:50
 30/39 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy az a baj, hogy sajnos a legjobb szándékkal is csak találgatni lehet.
2021. máj. 30. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!