Megtanultam a valóságmanipulációt meditációval.Agykontroll és meditációt ki használ erre?
38F vagyok.Több évet éltem Indiában Tibetben.Kérném hogy az anyagiakra ne térjünk ki, családom nagyon jó körülmények között él, nem kell dolgozni járnom.
De mégis elakartam valamit érni az életben, a parapszichológiára koncentráltam.Majd a meditáció és az agykontroll volt a végső állomás.
Egy magyar mesternél tanultam majdnem egy évig, még a 2000 es évek elején.
Ő ajánlott egy indiai embert, aki foglalkozik külföldiekkel is.Nála voltam több évet, majd egy tibeti kolostorba töltöttem még pár évet.
Amit megtanítottak az a chi vagy éter energia áramoltatása, sűrítése, valóságba történő átvitele, lényegében az alkotás folyamata.
Használtam ezt a tudást jóra rosszra, használtam magamra is.
Talán amit elsőnek megakarna valaki kérdezni, szerencsejátékkal is kipróbáltam működik, de többet nem akarok erről a részről írni, hogy mennyi pénzt lehet így szerezni.
Gondolkodtam itthon egy ilyen életmód vagy energiával gyógyításra összpontosító tábor létrehozásán.
Van itt aki gyakorol ilyen szinten meditációt,vagy agykontorllt?
Buddhista főiskolára nem is gondoltam.
Inkább ilyen fórumokon érdeklődök, van még pár amin fenn vagyok, nem csak itt keresek, ilyen embereket.
De köszi a válaszokat.
Akik nem tudták magukat megerőltetni normális válaszra, azoknak is szép napot.
Valóságmanipuláció?
Ez mit jelent? Odavarázsolsz magad elé egy téglát a semmiből vagy mi? Csinálj róla videót akkor elhiszem
A kérdésre válaszolva: A gyak-osok közül valszeg kevesen töltöttek éveket tibeti kolostorba(n). Így aztán agykontrollt se igazán gyakorolhatnak magas fokon vagy várjunk már egy picit: az agykontrollt Tibetben oktatják?
Aligha hiszem, hogy egy olyan ember, aki most 38 éves és ilyen szinten kommunikál 18 évesen Indiában tanulhatott, majd tölthetett éveket mesterekkel, végül a gyak-ra érkezik, ahol elhaluzza, hogy mennyi szerencsejátékot lehet manipulálni, amire nem ad további válaszokat. Nagyon szkem gyanús vagy kérdező:)
Mondhattad volna azt is, hogy az iraki háborúban harcoltál és most már veterán vagy, de közben egy perzsa herceg megtanította hogyan kell aranyat bevonzani a sivatag közepén, ez itthon is működött, de erről nem mondhatsz többet:)
Én egy facebookon botlottam bele egy indiai jógiba. Aztán törölnöm kellet az fb profilomat miatta annyira agresszív állat volt.
Szerintem te itt azokra a privikre vársz, akik arról kérdezgetnek, hogy de tényleg mennyit nyertél tipszmikszen vagy skandin és ezt hogy sikerült.
Mivel tábort gyakorlatilag bárki csinálhat, ezért javaslom, hogy a vagyonod egy részéből láss neki, bérelj embereket stb stb.
Ha 18 évesen nem kellett dolgoznod, az miért nagy eredmény, hogy most se kell?
Szerintem mindenki jól látja, hogy itt kamuzás folyik, lehet finomítani kell még lehúzós technikát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!