1 hónappal ezelőtt vásároltam egy érmét ami lehetséges hogy átkozott?
Figyelt kérdés
1 hónappal ezelőtt egy Pesti bolhaboltban vásároltam egy 1938-as náci érmét mert nagyon jó áron kínálgatta az eladó idős bácsi, így gondoltam hogy megveszem mert ezüstből van. (horogkeresztes 2 ReichsMark érem) és azóta fura dolgok történnek körülöttem a lakásban. Mióta megvettem azóta mindig úgy érzem hogy nem vagyok egyedül a lakásban (egyedül lakok), mindig van egy olyan érzésem esténként mintha valaki vagy valami figyelne. Emiatt éjszakánként egyre gyakrabban ébredek fel, előfordul hogy 1 éjszaka alatt 3-szor vagy 4-szer. Mivel mindig is mélyalvó voltam, régebben sosem ébredtem fel az éjszaka közepén egymás után többször mint az utóbbi 1 hónapban, és többször olyan hangokat hallok mintha valaki sétálgatna a nappaliban mikor ébredés után próbálok visszaaludni. Én nem hiszek a szellemekben, lehetséges hogy csak beképzelem az egészet?ma 12:04
2/5 Szervizmérnök úr válasza:
Nem lehetséges.
"Én nem hiszek a szellemekben, lehetséges hogy csak beképzelem az egészet?"
Én sem hiszek, de én biztos vagyok a fizikai tudásomban (a fizika mai tudásában), hogy nincs ilyen.
Ha belegondolok, már kisgyerekként sem hittünk a mumusban, úgy komolyan.
3/5 anonim válasza:
Hát. Én egyszer vettem egy ékszert egy turkálóban. Onnantól, hogy hordtam, mindig ért valami bosszúság. Kisebb-nagyobb. De naponta többször.
Ahogy levettem magamról, elmúltak ezek.
Szóval, ha mást nem az előző tulajdonos/ok energiája/energiái rajta lehetnek és azzal is kapcsolódsz valahogy.
Nekem voltak furcsa szellemes élményeim, szóval simán el tudom képzelni, hogy valaki nagyon ragaszkodik az érméjéhez... nem derült ki, hogy a bácsi előtt kié volt? Vagy hogyan került a bácsihoz?
4/5 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy nézesd meg a gázkészülékeket a lakásban. Ha olyannal fűtötök, ami benn van a lakásban, akkor azonnal csináljatok co2, co mérést. Az ilyen képzetek fűtésszezonban súlyos mérgezésre utalhatnak. Sok a haláleset ilyen előzményekkel. Ez nem vicc, azonnal nézzetek ennek utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!