Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megtanultam a valóságmanipulác...

Megtanultam a valóságmanipulációt meditációval.Agykontroll és meditációt ki használ erre?

Figyelt kérdés

38F vagyok.Több évet éltem Indiában Tibetben.Kérném hogy az anyagiakra ne térjünk ki, családom nagyon jó körülmények között él, nem kell dolgozni járnom.

De mégis elakartam valamit érni az életben, a parapszichológiára koncentráltam.Majd a meditáció és az agykontroll volt a végső állomás.

Egy magyar mesternél tanultam majdnem egy évig, még a 2000 es évek elején.

Ő ajánlott egy indiai embert, aki foglalkozik külföldiekkel is.Nála voltam több évet, majd egy tibeti kolostorba töltöttem még pár évet.

Amit megtanítottak az a chi vagy éter energia áramoltatása, sűrítése, valóságba történő átvitele, lényegében az alkotás folyamata.

Használtam ezt a tudást jóra rosszra, használtam magamra is.

Talán amit elsőnek megakarna valaki kérdezni, szerencsejátékkal is kipróbáltam működik, de többet nem akarok erről a részről írni, hogy mennyi pénzt lehet így szerezni.

Gondolkodtam itthon egy ilyen életmód vagy energiával gyógyításra összpontosító tábor létrehozásán.

Van itt aki gyakorol ilyen szinten meditációt,vagy agykontorllt?

2021. márc. 13. 12:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Hazudsz, Tibeti kolostorba nem engednek be ott élni.., buta is vagy làtod :)
2021. márc. 13. 13:22
 12/30 anonim ***** válasza:
31%
Vagy naív vagy,Kérdező vagy minket nézel annak.
2021. márc. 13. 13:25
 13/30 A kérdező kommentje:

Szia 11-es!

Punjub(Pundzsáb) tartományban éltem, aki Indiába megy, és itt akar letelepedni, külfödiként a tartományi székhelyeken kell igényelni tartózkodási engedélyt, amit vagy ideiglenesen vagy állandóra adnak meg.Míg Anglia az eu tagja volt, könnyebb volt az itteni ügyintézés, lévén régen angol gyarmat volt.Itt sokan használnak angolt is, külföldieknek hivatalos adatokat igényelni is lehet angol nyelven.

Mivel a mester akinél voltam, kezeskedett értem, hogy lesz hol laknom, bevételem is, állandót kaptam.

Állandó tartózkodási engedéllyel aki még pár évvel ezelőtt, mikor én mentem Tibetbe, beengedtek India felől.

De azért érdekes volt olvasni a hozzászólásod.

2021. márc. 13. 14:08
 14/30 anonim ***** válasza:
28%
Ha bele látsz az emberek fejében mond el priviben hogy mire gondolok🙃
2021. márc. 13. 14:36
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Én spirituális vagyok, átéltem, láttam ezt-azt, de ezt nem hiszem el.
2021. márc. 13. 14:59
 16/30 A kérdező kommentje:

Kérdésem nem arra irányult, ki mit hisz el.Hanem ilyen tudással mit és milyen irányba volna jó valamit megvalósítani. Pl segítő táborok, önfejlesztő, meditációval foglalkozó táborok.

Ezért is kérdeztem hogy olyan írjon aki gyakorolja ezt, vagy valamit már elért így meditációval.

2021. márc. 13. 15:04
 17/30 A kérdező kommentje:

14es.

Azt a képességet, amit te akarnál, sokféleképpen hívják.Az energiához kötődik.

Kell egyfajta kötödés, a személy irányába.Pl egy személyes tárgy tőled.

Utána sokminden tud történni ilyen személyekkel.

A mester aki tanított bemutatta, hogy lehet így hatni valakire, befolyásolni, elérni azt csináljon, amit akarok.

De ehhez kell egy kötődés, ez a személyes tárgy, anélkül nem működik, mert nincs meg a kapcsolat.

2021. márc. 13. 15:06
 18/30 anonim ***** válasza:
60%
Most leleplezted saját magad,Kérdező.
2021. márc. 13. 15:09
 19/30 anonim ***** válasza:
61%
Mondom, hogy sántít! A legnagyobb bajom, hogy teljesen hiányzik belőled az alázat, Kérdező!
2021. márc. 13. 15:13
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
Leírod mekkora ász vagy, van egy állítólagos tudásod, szeretnél egy tábort nyitni. Akkor miért nem használod és vonzod be a megfelelő embert? Vagy csak egyszerűen feladsz egy hirdetést vagy felveszed a kapcsolatot buddhista főiskolával. Már logikailag sem áll össze ez a történet.
2021. márc. 13. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!