Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Időmeditációval jövőbe múltba...

Időmeditációval jövőbe múltba tudok menni, így elérni hogy a jelenben megnyerjem a lottót.Van olyan aki elsajátította ezt a technikát, és kitudta használni hogy nyerjen lottón,szerencsejátékon?

Figyelt kérdés

Több év volt mire az alapjait eltudtam sajátítani.Több kísérlet után már a gyakorlatban is tudtam használni az eredményét a szerencsejátékokra irányítottam.

Aki ismeri a technikát,ezen kívül használja másra?

2021. jan. 29. 22:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tényleg elmeháborodott téma. Igaz mondjuk egy ilyen országban mint a mienk mit is lehet várni.
2021. jan. 30. 13:38
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

És amikor a jövőbe utazol azt is látod, hogy te fogod megnyerni a lottót, vagy csak a számokat nézed egy független/közömbös helyen. Szóval magadat látod, hogy örülsz a nyereménynek, és miket jelöltél meg, vagy egyéb módon észleled a számokat?

Ha magadat látod, akkor mi történik, ha mégis úgy döntesz, hogy nem adod fel a szelvényt? Megváltoztatod a "kőbe vésett" jövőt? Vagy ezután nincs is lehetőséged másként dönteni?

Ha a jövő nem kőbe vésett, akkor miként találod meg azt a változatot, ahol valóban azok lesznek a számok, a végtelen lehetőségek permutációiból előálló számok halmaza közül, ahová valóban ki fogsz lyukadni? Mert ugye ahogy az egyéb események is változhatnak, azzal együtt a kihúzott számok is (pl kézi sorsolásnál Gipsz Jakabot elüti a busz, mert rossz lehetőséget választ és nem ő kerül be a húzók közé, így nagy valószínűséggel egy másik személy másik számot fog kihúzni).

Én is láttam már a jövőt (több alkalommal be is jött), de szeretném azt hinni, hogy ugyan a jövő bár "előre" létezik, de olyan sok jövő variáció van, hogy lényegében úgy tűnik, mintha a jövő változhatna, mintha lenne egy olyan lemez, amin nem egy egyszerű sávon megy végig a lemezlejátszó feje, hanem minden pillanatban végtelen számú szálra ugrálhatna (ettől a lemez, az összes variációval együtt a kezdetektől fogva létezik).

Hogyan tudsz fókuszálni arra a szálra, ami mindenképpen ahhoz a variációhoz fog tartozni, amelyet meg fogsz tapasztalni, úgy, hogy még azt sem tudhatod biztosan, hogy a milliárdnyi változtató tényező közül melyiket fogod választani, mik egyáltalán a választási lehetőségeid, mire kell figyelned ahhoz, hogy azok a számok ne változhassanak meg.

Ennek tudta nélkül csak úgy működhet a dolog, ha mindenki élete személyre szabott egy síkú és a többiek csupán a díszlet részei, az egymással történő interakciók nem alkotnak láncolatot, nem alkotnak újabb és újabb variációkat.

Ha valóban látod a jövőt, és képes vagy változtatni is, akkor elég bárgyúság lenne csupán az önző céljaidra fókuszálni ahelyett, hogy lényegében az egész emberiség sorsát meg tudnád változtatni. Netán jobbá is lehetne tenni. Ez azért elég nagy felelősség (vagy felelőtlenség), óriási hatalom egy vagy pár lélek számára a milliárdok felett...

Fura lenne, ha egy szabályokkal teli világban ne lenne valamiféle rendező erő arra nézve, hogy az ilyen "trükközések" ne legyenek lehetségesek (feltéve, hogy az eredeti életutad nem tartalmazza azt, hogy te fogod megnyerni a lottót akár 10 alkalommal is egymás után és nem pedig "kiskapukat" kihasználva változtatsz a jövődön). A probléma ezzel az, hogy ha én most beavatkoznék a jövő "normális" menetébe és megnyerném az eurólottót (mondjuk valami 20 milliárdos összegnél), akkor azzal elég sok ember életébe beavatkoznék (közvetlen hozzátartozók, családtagok, stb).

Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményed ezekről a felvetésekről?

2021. jan. 30. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!