Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Időmeditációval jövőbe múltba...

Időmeditációval jövőbe múltba tudok menni, így elérni hogy a jelenben megnyerjem a lottót.Van olyan aki elsajátította ezt a technikát, és kitudta használni hogy nyerjen lottón,szerencsejátékon?

Figyelt kérdés

Több év volt mire az alapjait eltudtam sajátítani.Több kísérlet után már a gyakorlatban is tudtam használni az eredményét a szerencsejátékokra irányítottam.

Aki ismeri a technikát,ezen kívül használja másra?

2021. jan. 29. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És esetleg hajlandó lennél ezt empirikus módon is bebizonyítani? Vagy ez már túl sok lenne a képességed számára?
2021. jan. 30. 13:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Szóval nem, nem is ismerek erre technikákat és nem használtam erre.

És érdekelne, mik vannak, hogyan lehet megtanulni.

2021. jan. 30. 13:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Azért kamuszagú a kérdés, mert mi a lóf.sznak irnál ki ide egy ilyet, ha tényleg tudnál ilyen technikát? Miért kérdés, hogy ki alkalmazza ezt lottóban? Mire jöhetsz rá mediiációban egy számsorral kapcsolatban?

És ha lenne ilyen technika, akkor nem India lenne a világ leggazdagabb országa?:)

A kamuzást hagyjuk!

2021. jan. 30. 13:16
 14/22 anonim ***** válasza:

13: Szerintem kötözködöl.

Minden országban kiosztanak hetente 10-20 kisebb, de jelentős összeget, és évente 3-4 nagy lottónyereményt. Hol van ez a teljes ország lakosságához?

A Kérdező keres valakit, aki jobb a műfajában, mint ő.

Nem azokat keresi, akik annyit se tudnak, mint ő.

2021. jan. 30. 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:

14

Az időutazást nemcsak szerencsejátéknál lehet kihasználni, ott a tőzsde, amiben sokszorosan nagyobb összegek vannak.

2021. jan. 30. 13:22
 16/22 A kérdező kommentje:

14es válaszíró!

Leírtad amit akartam.

Olyan emberek véleménye érdekelne akik esetleg használnak hasonlót, vagy a témában mozognak.

mivel ezt az ezoterikus fórumot, vagy oldalt sokan olvassák ezért írtam ki ide.

De fenn vagyok sok hasonló oldalon, külföldin is, ahol van pár olyan ember, aki ismeri a parapszichológia némelyik határterületét, és amit ott megtanult, használni is tudja.

Remélem itt is ráakadok hasonló emberekre,ezért kérdeztem.

Amúgy pontosan jól írtad.Sok országban éltem már, sokhelyen fel lehet venni nyereményeket, szelvénynek kell nálad lenni mikor igényled azt ennyi.

Ha jól tudom egy ember biztos volt aki 15-16 alkalommal nyert több országban lottón, ő fel is rakta a szelvényeket, sztorikkal mindennel.

Aki nem akar neki hinni, mindig mondhatja azt hogy csak szerencsés volt, de azt hogy mi segítette hozzá, senkinek semmi köze hozzá.

2021. jan. 30. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért nem válaszolsz a 11-es kérdésemre? Ezzel a képességgel megváltoztathatnád a világról kialakított képünket, ha tudnád bizonyítani.
2021. jan. 30. 13:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok én neked semmit sem bizonyítani.

Olyan emberek válasza érdekelne, akik szintén meditációban jártasak, esetleg találkoztak már ezzel a jelenséggel.

De azért köszi hogy írtál.

2021. jan. 30. 13:29
 19/22 anonim ***** válasza:
17: Tegyél fel egy kérdést magadnak, ez egy másik kérdés!
2021. jan. 30. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát persze, nem vártam más válaszra. :D
2021. jan. 30. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!