Időmeditációval jövőbe múltba tudok menni, így elérni hogy a jelenben megnyerjem a lottót.Van olyan aki elsajátította ezt a technikát, és kitudta használni hogy nyerjen lottón,szerencsejátékon?
Több év volt mire az alapjait eltudtam sajátítani.Több kísérlet után már a gyakorlatban is tudtam használni az eredményét a szerencsejátékokra irányítottam.
Aki ismeri a technikát,ezen kívül használja másra?

Hat persze, hogy kepes vagy ilyesmire. Melyik szerencsejatekban probaltad mar ki?
Testver, ha ilyenre kepes lennel, te nem a gyakorira irnal ki idiota kerdeseket.

ezt honnét szerezted?
ha lenne lottó nem lenne....

A módszert sok ember alkalmazza.
Leírni nem akarom ide, mivel gyakorolni és alkalmazni is több év volt, megtanulni felismerni a dolgokat meditációban.
Mivel külföldön élek fenét érdekel te mit hova jelentettél pistike.
Máshol sok nyertes ad interjút, volt aki bevallotta hogy a természetfeletti segítségével jutott hozzá, egy ember meg azt nyilatkozta hogy több éves meditációs technika gyakorlása után ráérez a számokra.
Valószínűleg ő is azt a fajta meditációs technikát sajátította el, amit én is ismerhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!