Hogyan lehet elérni, hogy beszélgetni tudjak egy álmodóval, vagy hogy két álmodó beszélgessen egymással?
Figyelt kérdés
Alvási paralízisről lenne szó, várom sok szeretettel az észrevételeiteket, tanácsaitokat.2019. jan. 14. 22:14
1/5 anonim válasza:
Egy álmodóval lehet beszélgetni:
amit mondasz neki, azt ESETLEG beleszövi az álmába. Elég kicsi erre az esély.
De persze nem valószínű, hogy bármit is érteni fog belőle, csak emiatt valami mást álmodhat, mintha békén hagytad volna.
2 álmodó egymással való beszélgetése teljesen esélytelen, lehetetlen.
2/5 anonim válasza:
Sehogy,szerintem az alvási paralízis és a tudatos álom között óriási a különbség szóval nem jó a kérdés,előbbinél el sem alszol,vagy már felébredtél tehát álmodni sem tudsz,(tudatod kivetíti a félelemgócot árnyak formájában)utóbbinál pedig a saját egyéni szimbólumkészletedben dolgozgatsz,azzal mahinálsz amit értelmes ember a felszínre hozva analizál..
3/5 anonim válasza:
Amit ajánlani tudok, hogy mindenképp keress fel egy médiumot, ez egy igen bonyolult dolog és nem is biztos hogy sikerülhet, mert nem szellemekről, hanem élő emberekről van szó. De lehet tovább fog irányítani téged egy parapszichológushoz.
4/5 anonim válasza:
Exemmel volt hogy ugyan azt álmodtuk és a másik nézőpontjával ami eléggé fura, mellesleg életbe simán befejeztük egymás mondatait, és amikor mondta hogy fáj a lába tudtam hogy hol mert nekem is ott fájt, de tényleg fura, én nem hiszek ilyenekbe, mindenre van tudományos magyarázat :3
5/5 anonim válasza:
Esetleg próbàltad màr? Voltak kísérletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!