Hangokat hallok, mitől lehet ez?
Leginkább akkor amikor egyedül vagyok itthon, akár nappal, akár éjjel szoktam mindenféle hangot hallani. Lépéseket, azt hogy kinyílik a bejára ajtó. Ilyenkor mindig kimegyek a nappaliba, átnézem a szobákat, hátha haza jött a család többi tagja de senkit sem találok. Egyszer még suttogást is hallottam, de olyan halk volt, hogy nem értettem. Legutóbb amikor egyedül voltam itthon és a konyhából éppen indúltam volna vissza a szobámba, a hátam mögül azt hallottam, mintha valaki csukott szájjal sóhajtott volna egyet. De amikor itthon van mindenki és este lefekvés előtt kinyitom a szobám ajtaját és hallom, ha valami történik a nappaliban, akkor lépéseket szoktam hallani és szinte mindig van olyan érzésem, mintha valaki ott lenne a szobában és figyelne.
Nem tudom pontosan, hogy mióta van ez de viszonylag régóta. Tavaly erdei iskolában az is történt, hogy egyik este gondoltam egyet és kimentem sétálni az épület elé ahol a szállásunk volt, egy erdőben. Mentem az épület mellett és amikor vissza fordultam, pont szembe velem a fák lombjai egy emberi alakot formáltak. Mármint úgy, hogy nem a lomboknak volt emberi alakja, hanem ahol nem voltak levelei a fának tehát a zöld háttérben egy fekete forma. Még az is szokott lenni, ha egyedül vagyok itthon, nyitva van az ajtóm de csak a szemem sarkából látom az ajtót, hogy néha egy-egy fekete folt elmegy az ajtóm előtt. Mitől lehet mindez?
15/F
nem lennék a helyedben, most döntsd el hogy mi van.. :D
tetszenek a skizofrén vagy, mennyé dilidokihoz meg ilyenek..
nekik könnyű ítélkezni, mikor semmiről nem tudnak semmit.
De tegyük fel:
Mi van ha tényleg léteznek szellemek, és egyesek érzékenyebbek bizonyos dolgokra, ezáltal érzékelik a jelenlétüket, de ŐK SEM TUDJÁK mit érzékelnek?
Mert erről van szó.
Pont azt kérdezte ő is hogy szerintetek mi ez..
Elmegy dokihoz, az meg max gyógyszert ír neki.. van ismerősöm akit leszedáltak pszichésen, senkinek nem ajánlom hogy úgy járjon.. élőhalott.
Mondjuk én csak a következő kérdést tudom, választ nem, de az így hangzik:
Van-e vagy mi dolgod van ezzel a dologgal...
Nem rég olvastam 1 jó viccet a kismalacban. 2 fejlődik az anyaméhben:
-Hé, te, szerinted mi történik velünk születés után?
-Baromság, a születés után nincs élet!
- Háát, én hiszek az anya létezésében, érzem a szeretetét, érzem hogy segít.
- Baromság, És hol van ez az anya? Miért nem látjuk?
- Nem tudom
Régi vicc,nem emlékszek rá pontosan, a poén végét nem írom le mert kicsit morbid.
Na ne már. Az első válasz az ilyen kérdéseknél mindig az, hogy beképzeled magadnak, ne LSDzzél, stb.
Elhiszem hogy könnyebb ilyeneket beírni, mint hogy higgyünk a szellemekben, de nem értem, hogy miért nem lehet elhinni, hogy nem csak az létezhet, amit a sok kockafej felfedez.
A hangról jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=rrnUZBmbNPc
ne hallgass a szkeptikusokra, mert ők sosem hiszik el azt amit nem látnak!!!!
a szellemtábla nem egy rossz ötlet, de inkább keresned kéne valakit, aki ért ezekhez a dolgokhoz, ami egyébként nagyon nehéz... mármint keresni ilyen embert, ugyanis általában, ezek az emberek teljesen hétköznapiak, titkolják képességeiket, kivéve, ha segítségért fordulsz hozzájuk. és ne olyanokat keress fel, akik hirdetik magukat, és pénzt kérnek!!!
ha meggyőződtél róla, hogy a szellem gonosz, azonnal küldd el valahogy a f@szba!! ha viszont nem, akkor lehet, hogy valami feladatod van vele... ki tudja... erre neked kell rájönnöd.
ha olyannak érzed a jeleket, hogy inkább ijesztő, mint figyelemfelkeltő vagy segélykérő, akkor valószínűleg csak ártani akar!
és ne feledd, hogy az ilyenek pedig a félelemből táplálkoznak: minél jobban félsz, annál jobban erősödnek a zajok ill. a foltok meg az ilyenek.
erre az egyszerű megoldás: úgy lesz@rod, hogy unalmassá váljon téged ijesztgetni xD mondd neki, hogy takaroggyon innen meg ilyenek.
ha hiszel az angyalokban, (de még ha nem is, akkor is) kérj tőlük segítséget, csak egyszerűen mondd, hogy óvjanak téged!! hidd el, bejön!! még ha nincsenek is angyalok, lehet, hogy ez az egész azért van mert beképzeled hogy vannak, ezáltal te óvod meg saját magad.
de hát végül is... ez csak egy hülye szellem... mi a f@aszt árthat? megijeszt?? túléled, nem? xD (én mindig kb így gondolkodom:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!