Hangokat hallok, mitől lehet ez?
Leginkább akkor amikor egyedül vagyok itthon, akár nappal, akár éjjel szoktam mindenféle hangot hallani. Lépéseket, azt hogy kinyílik a bejára ajtó. Ilyenkor mindig kimegyek a nappaliba, átnézem a szobákat, hátha haza jött a család többi tagja de senkit sem találok. Egyszer még suttogást is hallottam, de olyan halk volt, hogy nem értettem. Legutóbb amikor egyedül voltam itthon és a konyhából éppen indúltam volna vissza a szobámba, a hátam mögül azt hallottam, mintha valaki csukott szájjal sóhajtott volna egyet. De amikor itthon van mindenki és este lefekvés előtt kinyitom a szobám ajtaját és hallom, ha valami történik a nappaliban, akkor lépéseket szoktam hallani és szinte mindig van olyan érzésem, mintha valaki ott lenne a szobában és figyelne.
Nem tudom pontosan, hogy mióta van ez de viszonylag régóta. Tavaly erdei iskolában az is történt, hogy egyik este gondoltam egyet és kimentem sétálni az épület elé ahol a szállásunk volt, egy erdőben. Mentem az épület mellett és amikor vissza fordultam, pont szembe velem a fák lombjai egy emberi alakot formáltak. Mármint úgy, hogy nem a lomboknak volt emberi alakja, hanem ahol nem voltak levelei a fának tehát a zöld háttérben egy fekete forma. Még az is szokott lenni, ha egyedül vagyok itthon, nyitva van az ajtóm de csak a szemem sarkából látom az ajtót, hogy néha egy-egy fekete folt elmegy az ajtóm előtt. Mitől lehet mindez?
15/F
ilyen nekem is volt, és kiderült hogy nyestek vannak a padláson :)
Szóval, ne aggódj általában mindig a legegyszerűbb válasz az igaz
szia
hat velem is megtortenik kozben,de probalom nem reagalni es felfigyelni ezekre a dolgokra. szerintem vannak emberek akik erzekelik ezeket a dolgokat,es ha tulsagosan ra figyelunk sokkal sujosabba valhat a hejzet.
szerintem ,ha latod ezeket a dolgokat nyugtasd meg magad es probaj masrakoncentralni,mint-ha nem is tortenne semmi .meglatod hogy mukodni fog.nekem mukododott
:)
21:44
Nálam is ugyan ez. Nem mindig az ajtóm előtt, de legtöbbször igen.
Majd lehet kipróbálom ezt a szellem tábla dolgot. Egy próbát megér.
Szerintem ezek csak érzéki csalódások. Pl a fekete folt lehet a vakfoltod. Az hogy emberi alakot látsz bele véletlen formákba teljesen normális, az emberi agy mindíg ilyen formákat keres, és néha tévesen olyasmit is annak azonosít ami nem is az.
Skizofrének általában sokkal kokrétabb dolgokat hallucinálnak és kitalálnak hozzá mindenféle háttértörténetet.
Szerintem csak éles a hallásod, és élénk a fantáziád.
Szellemek csak a mesékben vannak! Nőjetek már fel végre! Ne etessétek már szegényt ilyen baromságokkal!
Közéletben skizonak mondják az ilyet. Azaz skizofrén vagy!
Dilidokik teletömnek gyógyszerekkel...
A megoldás: próbáld tudatosan nem észre venni ezeket a halucinációkat! Egy idő után majd egyre távolabbinak hallod, látod őket!
Sok erőt és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!