Hangokat hallok, mitől lehet ez?
Leginkább akkor amikor egyedül vagyok itthon, akár nappal, akár éjjel szoktam mindenféle hangot hallani. Lépéseket, azt hogy kinyílik a bejára ajtó. Ilyenkor mindig kimegyek a nappaliba, átnézem a szobákat, hátha haza jött a család többi tagja de senkit sem találok. Egyszer még suttogást is hallottam, de olyan halk volt, hogy nem értettem. Legutóbb amikor egyedül voltam itthon és a konyhából éppen indúltam volna vissza a szobámba, a hátam mögül azt hallottam, mintha valaki csukott szájjal sóhajtott volna egyet. De amikor itthon van mindenki és este lefekvés előtt kinyitom a szobám ajtaját és hallom, ha valami történik a nappaliban, akkor lépéseket szoktam hallani és szinte mindig van olyan érzésem, mintha valaki ott lenne a szobában és figyelne.
Nem tudom pontosan, hogy mióta van ez de viszonylag régóta. Tavaly erdei iskolában az is történt, hogy egyik este gondoltam egyet és kimentem sétálni az épület elé ahol a szállásunk volt, egy erdőben. Mentem az épület mellett és amikor vissza fordultam, pont szembe velem a fák lombjai egy emberi alakot formáltak. Mármint úgy, hogy nem a lomboknak volt emberi alakja, hanem ahol nem voltak levelei a fának tehát a zöld háttérben egy fekete forma. Még az is szokott lenni, ha egyedül vagyok itthon, nyitva van az ajtóm de csak a szemem sarkából látom az ajtót, hogy néha egy-egy fekete folt elmegy az ajtóm előtt. Mitől lehet mindez?
15/F
Panelre jellemző, vékonyak a falak, mindent hallani, amit a szomszédok csinálnak.
Ha ez nem áll fent, 2 dolog lehetságes:
1) túl élénk a fantáziád, majd kinövöd
2) lehet, hogy ezekkel az érzékelési zavarokkal adja a tudtodra a szervezeted, hogy valami nincs rendben, fordulj orvoshoz.
háát igen..
rögtön dokihoz küldenek, de lehet ők a bolondok..
ha léteznek szellemek, lehet te érzékeled(látod) őket..
(..volt egy pár ilyen film is Bruce Willis 6. érzék.. - hogy mást ne mondjak, de vannak a témában könyvek is kilószámra)
De hogy mit csinálj vele, azt én nem tudom..
Ha ez megnehezíti az életed, és dokihoz mész, valszeg csak leszedálnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!