Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől van ilyen érzésem?

Mitől van ilyen érzésem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben gyakran kimegyek a közelünkben lévő temetőhöz, ahova a világháborús áldozatokat temették el. Ott gyakran írok verseket és gondolkodok dolgokon. Amikor kimentem onnan, akkor mindig hátra kellett néznem. Főleg akkor, amikor azoknak az áldozatoknak a sírja előtt haladtam, akiknek állítólag a szelleme kísért valamelyik közeli utcában lévő házban. Az elején nem adtam ennek jelentőséget, de egyre nyomasztóbb érzés a kijárathoz menni.
2010. aug. 12. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ezt megcsinálhatod papírból is...felírod rá az abc-t meg ilyeneket h igebn- nem... azt kiviszed... egy kis poharat teszel rá ami csak egy betüt tud lefedni olyan pici... ráteszitek a pohárra az újatokat, és a szellem ezzel kíír amit akar...de ennek néz utána a neten, mert a törvényeket, tanácsokat sok lenne most leírni :)
2010. aug. 12. 22:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Az tiszteletlenségnek számít, ha ott zenét hallgatok (pl goth metal, templomi vagy temetői hangulatú zenéket vagy egyszerűen csak metalt)? Csak azért hallgatom, hogy meditáljak és inspirációt nyerjek ahhoz, hogy tudjak jó verset vagy zenét írni. Ezt ugye nem veszik rossz néven?
2010. aug. 12. 23:18
 13/21 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy zavarná őket a zene... ha jól tudom azt ba frekvenciát nem is hallják...
2010. aug. 12. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert különleges vagy, és Te vagy a kiválasztott. Törődj bele, ezt van, nincs mese.
2010. aug. 13. 00:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Tegnap kin voltam a temetőnél. Akkor nem éreztem azt a nyomasztó érzést és azt sem, mintha figyelnének. Készítettem egy-két fotót is a helyről. Közben zenét hallgattam és írtam pár verset. Jól éreztem magam. Még kifelé menet se éreztem semmi rosszat.
2010. aug. 14. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
XDXD Ha nyomaszt nem kell temetőbe járni. Ilyen hülyét!
2010. aug. 15. 08:24
 17/21 anonim válasza:
Lehet, hogy kifelé menet azért érzed ezt, mert nem akarják, hogy elmenj. Tehát élvezik a társaságod.
2010. aug. 15. 18:40
 18/21 anonim válasza:
asszem bajban vagyok mert éppen temető mellett lakok,és ma olvasgattam ilyen szellemes sztorikat.. elkezdtem félni.xd
2010. aug. 22. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem minek mész be? :s mert ha van ott valami felmenőd, megértem, akkor meg nem kell félni, a halott ne mbánt, ha te nem ártasz neki, ha meg nincs ott senkid, nem értem :s
2010. szept. 14. 21:24
 20/21 A kérdező kommentje:
Ott van felmenőm.
2010. szept. 14. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!