Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől van ilyen érzésem?

Mitől van ilyen érzésem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben gyakran kimegyek a közelünkben lévő temetőhöz, ahova a világháborús áldozatokat temették el. Ott gyakran írok verseket és gondolkodok dolgokon. Amikor kimentem onnan, akkor mindig hátra kellett néznem. Főleg akkor, amikor azoknak az áldozatoknak a sírja előtt haladtam, akiknek állítólag a szelleme kísért valamelyik közeli utcában lévő házban. Az elején nem adtam ennek jelentőséget, de egyre nyomasztóbb érzés a kijárathoz menni.
2010. aug. 12. 21:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
ez különös....bisztos figyelnek...de ugyan úgy járj ki oda... lehet hogy élvezik hogy velük vagy...
2010. aug. 12. 21:54
 2/21 A kérdező kommentje:

Ezt komolyan mondod?

Azt elfelejtettem írni, hogy egy haverommal azt tervezzük, hogy egy éjszakát ott virrasztunk.

2010. aug. 12. 21:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
az a lényeg, hogy éreztesd a jó szándékodat...és akkor szeretni fognak, nem fognak ártani...az éjszakázáshoz sok sikert :P szorítok
2010. aug. 12. 22:05
 4/21 anonim ***** válasza:

Hát virrasszatok :D Csak ha hallotok vmit ne gondoljatok rögtön rosszra, mert rossz vége lehet.

pl van egy történet, hogy egy ember bemegy a temetőbe, hogy kihuzzon valami karót a földböl, mert akkor elvileg előjönnek a szellemek, és ő bizonyítani akarta hogy ez hazugság. Kihuzta, aztán vissza tette és elakart menni de nem tudott valami nem engedte, és félt hogy egy hulla akarja behuzni a föld alá, és úgy megijedt hogy szörnyet halt. Pedig csak a ruháját szögezte oda a földhöz :/ xD ....Vagy valami hasonló nm teljesen emlékszem :D

Na de sok sikert a virrasztáshoz, én nem merném :DxD

2010. aug. 12. 22:06
 5/21 A kérdező kommentje:

Vissza szoktam állítani a ledőlt vázákat. Leveszem a sapkám, ha bemegyek a területére. Nem rongálok semmit. Csak verseket írok a halálról és a temetőről. Szerintem ezekkel eléggé ki tudom fejezni a jó szándékomat.

Egyébként a haverommal is hasonló dolog történt. Pedig ő csak egyszer volt ott.

2010. aug. 12. 22:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak az a gond, hogy mostanában nem merek odamenni. Főleg nem egyedül.
2010. aug. 12. 22:14
 7/21 anonim ***** válasza:
ne félj tőlük....
2010. aug. 12. 22:31
 8/21 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy kedvelik ilyen esetben az ember társaságát? Biztos, hogy így nyilvánítják ki?

Egyébként a sír, aminél kezdődik a nyomasztó ahhoz van egy történet. Állítólag egy bombatámadás haltak azok, akik ott nyugszanak. Holttestük egy fán lógott. Elsőre ezek jutnak eszembe. Aztán gyakran hátra nézek, mert úgy érzem, hogy van valaki mögöttem pedig nem látok ott senkit. Mindegy, hogy mikor megyek oda, nappal vagy este.

2010. aug. 12. 22:40
 9/21 anonim ***** válasza:
ha nem akarnák hogy ott légy, akkor már kiüldöztek volna onnan vagy be sem engedtek volna oda... szellemtáblát vigyél, kérdezd meg őket, hogy zavarsz-e
2010. aug. 12. 22:44
 10/21 A kérdező kommentje:
Mi az a szellemtábla?
2010. aug. 12. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!