Mitől van ilyen érzésem?
Ezt komolyan mondod?
Azt elfelejtettem írni, hogy egy haverommal azt tervezzük, hogy egy éjszakát ott virrasztunk.
Hát virrasszatok :D Csak ha hallotok vmit ne gondoljatok rögtön rosszra, mert rossz vége lehet.
pl van egy történet, hogy egy ember bemegy a temetőbe, hogy kihuzzon valami karót a földböl, mert akkor elvileg előjönnek a szellemek, és ő bizonyítani akarta hogy ez hazugság. Kihuzta, aztán vissza tette és elakart menni de nem tudott valami nem engedte, és félt hogy egy hulla akarja behuzni a föld alá, és úgy megijedt hogy szörnyet halt. Pedig csak a ruháját szögezte oda a földhöz :/ xD ....Vagy valami hasonló nm teljesen emlékszem :D
Na de sok sikert a virrasztáshoz, én nem merném :DxD
Vissza szoktam állítani a ledőlt vázákat. Leveszem a sapkám, ha bemegyek a területére. Nem rongálok semmit. Csak verseket írok a halálról és a temetőről. Szerintem ezekkel eléggé ki tudom fejezni a jó szándékomat.
Egyébként a haverommal is hasonló dolog történt. Pedig ő csak egyszer volt ott.
Biztos, hogy kedvelik ilyen esetben az ember társaságát? Biztos, hogy így nyilvánítják ki?
Egyébként a sír, aminél kezdődik a nyomasztó ahhoz van egy történet. Állítólag egy bombatámadás haltak azok, akik ott nyugszanak. Holttestük egy fán lógott. Elsőre ezek jutnak eszembe. Aztán gyakran hátra nézek, mert úgy érzem, hogy van valaki mögöttem pedig nem látok ott senkit. Mindegy, hogy mikor megyek oda, nappal vagy este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!