Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mással is előfordul, hogy...

Mással is előfordul, hogy megálmodik előre jelentéktelennek tűnő dolgokat?

Figyelt kérdés

Déja vu érzéshez hasonló, de nem a "mintha már megtörtént volna" érzés.

Biztos vagyok benne, hogy álmodtam, néha arra is emlékszem kb mikor.

Általában teljesen jelentéktelen életképek, de egyszer egy hozzátartozóm halálát álmodtam meg, azóta vagyok biztos benne, hogy nem az elmém szórakozik velem.

Azt álmodtam, hogy gyászol a család, nagyon össze vagyunk törve és egy bizonyos rokonunkat siratjuk. Aznap délután valóban meghalt autóbalesetben.

Aki jártas a témában elmagyarázná hogy létezhet ilyesmi?

Esetleg cserélhetnénk tapasztalatot?

Szkeptikus válaszok is jöhetnek, illetve racionális válaszok, csak a gúnyolódást hanyagoljuk, ha lehet. Köszi.

2020. dec. 18. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja, és ezt tényleg nem mondanám jelentéktelennek..)))

Tegyük hozzá, én ma már egy nő arcáról megmondom, ha babát vár. Csakhogy amikor körbeálmodtuk egymást, még egyikünk se volt terhes, amikor pedig Mari azt álmodta, hogy én is terhes vagyok, csak titkoljuk, sokkal régebben találkoztunk Marival, mint 3 hónap, tehát az arcomról nem láthatta. (8-as vagyok)

2020. dec. 18. 20:22
 12/16 anonim válasza:

Igen, kirándulás alkalmával Szabadkán valamelyik téren voltunk, és ahogy odaértünk egyből eszembe jutott, hogy pontosan azt a helyzetet már megálmodtam. Tudtam ha befordulunk a tér sarkán, akkor hol lesznek az asztalok stb. Ugyanígy egy Berlini kiránduláson, átutaztunk Potsdamba és ott a kastélykert egy kis részénél ahogy odaértünk, már emlékeztem hogy ezt egyszer álmodtam. És ezek tényleg nem ilyen 1 mp-es déja-vuk voltak. Illetve időszakosan szokott lenni hasonló mint amit a többiek is leírnak, egyszer csak valami gondolat, vagy valaki személy beugrik agyban a semmiből, és nem sok idő után valóban megjelenik, felhív stb.

Elég racionális ember vagyok, ha előtte valaki nekem ilyet mesél, tuti azt mondom képzelődik.

2020. dec. 18. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Van egy idős néni, évente egyszer szoktunk beszélni telefonon, általában karácsony és szilveszter között, és tegnap este a lányára gondoltam, eszembe jutott a házassági válságomról, hogy a lánya soha nem tette túl magát azon, amikor a férje elhagyta. Pedig volt utána élettársa, de csak a volt férjét szerette. Elkezdett inni, pedig orvos volt. Volt egy szívbetegsége, orvosként pontosan tudta, hogy ha nem műtteti meg magát, meg fog halni. De nem foglalkozott vele és 40 évesen meghalt. Nem nagyon szokott eszembe jutni, már legalább 25 éve ennek, de ma felhívott az anyukája. Mondtam is neki, hogy pont tegnap este gondolkoztam a lányán.
2020. dec. 18. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Álmodtam már meg kisebb dolgokat.. Furcsa
2020. dec. 19. 00:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A babás nagyon aranyos:) jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, csak tudnám hogyan lehetséges ilyesmi.
2020. dec. 19. 09:03
 16/16 anonim válasza:
Velem is többször előfordult. Ahogy Te is írod, apróbb, jelentéktelenebb dolgokat álmodtam meg előre. Engem is nagyon érdekelne, hogy lehetséges ez.
2020. dec. 27. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!