Veletek előfordult már?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy veletek előfordult már olyasmi,hogy láttátok a jövőt? például a minap vezetek haza felé és egy pillanatban képek ugranak be tudom hogy ez már velem megtörtént viszont azt is láttam hogy abban a helyzetben garamboloztam. és az egész történetet a másodperc töredéke alatt lefut a fejemben.és mindig próbálom megváltoztatni a dolgokat.(remélem értitek mert nehéz elmagyarázni)2012. jan. 16. 22:43
1/8 anonim válasza:
Biztosan kapsz hozzáértő választ a kérdésedre, én csak annyit tudok, hogy olyan szó nincs a magyar nyelvben nincs, hogy garambolozni. Garambol = karambol!
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi csak én lengyel vagyok és vannak gondjaim még a nyelvvel de igyekszem :)
2012. jan. 17. 08:34
3/8 anonim válasza:
Ezt hívják "deja vu"-nek. Tudományosan úgy magyarázzák, hogy alapvetően az agy nem tudom pontosan mennyi tizedmásodpercet késik, és ilyenkor mikor a deja vu-t éljük át, hamarabb felfogjuk, ami velünk történik.
Egyébként velem volt már olyan, h tudtam, hogy ki fogom önteni a kaját a szőnyegre, és pár másodpercen belül sikerült is... Lehet, h csak azért van, mert parázol attól valamitől, és begörcsölsz, és mégis összejön, amit nem akarsz.. :D
4/8 anonim válasza:
Velem is már előfordult...... Mentet a buszra, és egyszer csak bevillant, hogy jön a busz, erre kb. 2 sec múlva ott is termett. Sikeresen le is késtem...
5/8 s.rebi válasza:
Ugyan ez történik velem is sőt álomban még a másnapi beszélgetés szövege is bejött.
6/8 anonim válasza:
Velem is volt már, furcsa érzés, de jó. :D Unokaöcsémmel beszélgettünk, és beugrott az egész szituáció, a beszélgetés, mintha már korábban megtörtént volna.
8/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi parapszichológia. 3 féle képpen élhetsz meg történéseket. Vagy a valóságban, vagy ébren ábrándozva, vagy álmodban. A való életben előforduló szituációkat az ember még ébren is sok esetben tovább, vagy újra gondolja, úgy hogy észre sem veszi. Vagy akár tudatosan is. Mikor legközelebb hasonló szituációba keveredik megélheti dezsávűnek. Ami a gyakoribb, és a parásabb, amikor egy rég elfelejtett álom miatt élsz át ilyent. Nem látod a jövőt, csupán csak álmodban nap mint nap rengeteg forgatókönyv lejátszódik a fejedben. Inkább az lenne a fura, ha sosem keresztezné egymást az álom, és a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!