Miért folytatódnak folyamatosan az álmaim? Veletek előfordult már ilyen?
Figyelt kérdés
tegnap volt a nemtom hányadik alkalommal történik ez h álmodok vmit (nem túl jót, de azért nem rémálom) és megébredek még végig is fut rajtam a gondolat h milyen baromság és miután visszaalszom ugyanott folytatódik minden ahol abbamaradt. nagyon zavaró mert nem jó álmok
17/L
2011. máj. 31. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen néhányszor, viszonylag ritka dolog, de semmi különöset nem kell beleképzelni. Max. azt tudod tenni ha rossz álmod volt, hogy nem alszol rögtön vissza.
2/7 anonim válasza:
Itt egy ilyen álmodás sztori, talán valamit kihámozol belőle. [link]
4/7 A kérdező kommentje:
mit képzelek?
h álmodok vagy h ha visszaalszok folytatódik ? -.-"
többieknek köszi
2011. jún. 1. 11:32
5/7 anonim válasza:
Volt már ilyen. Általában akarom, hogy folytatódjon. De az álom elég képlékeny és már nem pont olyan, mint amilyen volt, de elhiheted magaddal, hogy olyan.
6/7 A kérdező kommentje:
akarta a hóhér h folytatódjon mikor mint írtam nem volt jó épp jó álom. ugyhogy valószínűtlen h akartam h folytatódjon :/
2011. jún. 1. 15:40
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, velem is előfordult már ilyen, hogy folytatódott 1-1 álmom, olykor pedig egyben álmodtam meg ismétlődően az egészet. Néha eléggé félelmetes dolgok jönnek elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!