Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Párhuzamos univerzumba jártam?

Párhuzamos univerzumba jártam?

Figyelt kérdés
Ma reggel felkeltem, egy két dolog más volt, mint máskor, de annyira nem zavart. Viszont odajött hozzám a nagymamám hogy ma nagyon furán viselkedünk, mi történt velünk? Ilyeneket kérdezett. Én nyugodtan telefonoztam, és érdekes híreket olvastam. Egy pontnál viszont lefagytam. Tisztán azt olvastam, hogy Magyarország miniszterelnöke Gulyás Gergely, és hogy 2004 augusztus 13-a van ma. Na én itt rosszul lettem, meg is kérdeztem szüleimet hogy hanyadika van ma, azt válaszolták hogy 13, augusztus 13, miért kérdezed? És elájultam. A nappaliban keltem fel, de akkor már minden jó volt... Előre leszögezem, hogy NEM kamu, szombat délelőtt lenne más dolgom is minthogy kamu storykat gyártsak.. és álom se volt, minden teljesen realisztikus volt, mint most.

2020. dec. 5. 10:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze, a szüleim házában voltam, de még nagyon korán volt amikor ez történt. Este láttak az ágyamba feküdni, reggel meg már meséltem nekik, de ők nem hallottak/láttak semmit.
2020. dec. 5. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Alva járás.Ezért ébredtél máshol.
2020. dec. 5. 13:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Soha az életbe nem volt alvajárásom. Lépcsőn le lehet menni alvajáráskor? meg ajtókat nyitni? nem értek ehhez.
2020. dec. 5. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Olvastam, hogy van aki az utcán kóborolt távol a lakóhelétől.

Vagy nekiállt főzni.Igen lemehet a lépcsőn és az ajtót is kinyitja.

2020. dec. 5. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Képes vagy bármit megtenni alvajárva, amit ébren.

A párom múltkor teljesen menetkészre öltözött, arra ébredt hogy a pénztárcáját keresi.

2020. dec. 6. 00:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg álom és alvajárás lesz.

Csak szólok, hogy augusztus már elmúlt!

Akkor pedig, ha többször is elfordul hasonló, menj orvoshoz, utaljon be alváslaborba, mert ez nem egészséges.

Amúgy veszélyes is.

2020. dec. 7. 01:43
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

12 Föld létezett, abból 1 már felemelkedett, így 11 van jelenleg. A miénk a 11-dik Föld, ez fog a következőkben felemelkedni (aminek már meg kellett volna történnie, de egy-két dolog végett tolódik).

Mindegyik Földön ugyan azok az emberek vannak, a forgatókönyv viszont mindig valamiben más, bár nagyon hasonló.

Pl ahogy mondod, az egyiken 2004-ben Gulyás a miniszterelnök. De sok minden tud változni.

Okkal kerültél át egy rövid időre. Ilyenek nem történnek véletlenül.

2020. dec. 8. 07:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Szeretem a spirituális beálítottságú embereket, mint az előző válaszoló. Én valamilyen szinten hiszek is benne, és akarok is hinni, mert számomra érdekes, misztikus. Nem csak az, hogy 2004-ben ott Gulyás a miniszterelnök, hanem ott JELENLEG 2004 van, hiszen az időszámítás is kezdődhetett igazából máskor.. Nem?
2020. dec. 8. 09:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az idő nem létezik, maga az idő múlása csupán egy nagyon valósághű illúzió. Minden információ egy időben elérhető (egy ún. idővonalon) , persze nem a fizikai testben lekorlátozva létező embereknek. A jövőt és a múltat illelően egyaránt érvényes ez.

Viszont "időben utazni/vissza menni" csak a múltba lehet. A jövő, bár be van kódolva előre, míg meg nem történik az esemény nem tudunk oda utazni. Ezzel szemben (ha tudnánk időgépet építeni) a múltba simán vissza mehetnénk. Tehát csak az idővonalon előre nem működik a dolog. Viszont a fizikai testünk lekorlátoz minket, pedig pl egy pillanat lekérdezni bármit, bármilyen távolságról.

Az,hogy ahol jártál a 2004-es év volt, nem azt jelenti hogy az időszámítás máskor kezdődött. Inkább arra utal, hogy mint korábban írtam, minden Földön kicsit más a forgatóköny. Lehet az egyiken nem is játszol majd szerepet, a szüleid családjában te nem szerepelsz mint gyermek..

Van olyan verzió, mint pl a németek nyernek a második világháborúban.

.. vagy pl van olyan Föld, ahol nem Orbán Viktor a miniszterelnök jelenleg...de lehetne sorolni, igazából pont mint némely sci-fi filmben vagy összeesküvés elméletben, azzal a különbséggel, hogy ez tényleg igaz.

2020. dec. 13. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!