Megálmodtam a jövőmrt? Vagy egy párhuzamos univerzumba léptem át?
Figyelt kérdés
Álmomban a nem túl távoli jövőben (még fiatal voltam, most22f) egy elég menő autót vezettem. Nagyon futurisztikus volt de nem volt márkája, teljesen elektromos volt, csak formájában hasonlított a mostaniakhoz, elég prémiumnak hatott. Apám ült az anyósülésen, sötét volt. Kocsikáztunk a megengedett seb.határ felett, és megállított egy rendőr( az is nagyon futurisztikus volt, de maga az ember nagyon rendes volt). Egy kábelt húzott ki a rendőrautóból amit bedugott az én autómba majd közölte hogy látja hogy sokszor hajtok gyorsan így sajnos meg fog büntetni, de nagyon gyötörte hogy meg kell büntetnie rendesen rosszul érezte magát :D. Mérlegelten büntetett, ha most fordult volt elő először nem tette volna. Így kb ennyire emlékszem. Maga az élmény nagyon intenzív volt, ritkán álmodok így. Lehet, hogy megálmodtam a jövőmet? Vagy esetleg álmodás közben átlátunk valahova? Valaki tud mondani erre valamit? Köszönöm.2018. júl. 22. 11:51
1/9 anonim válasza:
Egyik sem. Csak egy álom volt. Elmúlt.
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy egyenruhafetisiszta vagy
3/9 anonim válasza:
Volt egy futurisztikus almod. Ennyi. Nekem is volt mar hasonló, de eszembe nem jutott, hogy a jövőt álmodom meg.
4/9 anonim válasza:
Szerintem lehet jövő az elektromos autó végett. De párhuzamos világ is. Habár akkor csak te lépsz át és és senki más.
5/9 A kérdező kommentje:
De ha csak sima álom akkor honnan vettem ezt az adatlekérdezős dolgot? Eddig nem hallottam ilyenről.
2018. júl. 23. 08:10
6/9 anonim válasza:
Nem tudom,hallottàl-e a Seth könyvekről? Seth szerint léteznek màs dimenziók és àlmunkban gyakran más valósàgokba kerülünk.Az is valósàg,csak màs természetű.Ott azonban màs az idő fogalma.Tehát elvileg jàrhattàl egy lehetséges jövőben
7/9 anonim válasza:
A lehetséges jövő eseményei vannak hatással a jelenre és nem fordítva viszont a jövőt a jelenben alkotod meg.
Párhuzamos univerzum nincs. Multiverzum lehetséges, azt most kutatják éppen.
8/9 anonim válasza:
Nem hinném. Inkább csak álmodtál egy lehetséges jövőről. Vannak ennél sokkal furcsább álmok is.
9/9 anonim válasza:
#5: Azert ilyen adatlekérdezős dologról, barhol, bármikor hallhattál, még ha oda se figyeltél, nem is emlekszel rá. Az agyad viszont elraktározta és most "felhasználta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!