Ha megyek az utcán és találok egy borítékot amiben 10000 ezer euro van az univerzum adta mert így segít?
Figyelt kérdés
Nyugat-európában élek mielőtt valaki megkérdezné.
Hatalmas város sok ember.
Sétálgatás közben az ember sokféle dolgot vesz észre pl egy ilyen borítékot egy park szélén elhagyva.
Egy darabig ha ott áll az emberfia figyeli nem jön érte valaki nem hiányzik valakinek de semmi. Akkor mégis csak működik a vonzás törvénye mert majdnem minden nap erre gondoltam hogy találok sok eurót.
Persze azóta az összeg rendeltetési helyére visszajuttatva mert becsületes polgár voltam.
2020. aug. 2. 16:37
1/12 anonim válasza:
Nem, akkor valaki elhagyta a fizetését
3/12 anonim válasza:
10 millió euró egy borítékban :O ne már
4/12 anonim válasza:
rendeltetési helye nem a te bankszámlád ám...
5/12 anonim válasza:
Nem az azt jelenti hogy az Univerzum kér hogy segíts vagy a Rendőrsegnek vagy a jogos tulajdonosának.Magyarán be kéne battyognod vele mindkét esetben a rendőrségre hogy az úton találtad. A rendőrség meg nyomoz melyik bandita fosztotta ki a bankot sietősen távozva miközben megzavarták és valahogy elhagyta a pénzt. Vagy éppen utazáshoz váltott pénzt valaki kiküldetési díj munkához és most nem tud tárgyalni pl. Környezetvédelmi ügyekben. Azt tud más pénzét zsebre tenni ugyanúgy meghívó egy rendőrségi vizitre. Magyarán büntizik. Battyogj be vele a rendőrségre hogy itt és itt találtad a többit meg bízd rájuk.
6/12 A kérdező kommentje:
10 ezer euro volt a borítékban nem 10 millió.
Elolvastál valamit.
2020. aug. 2. 18:44
7/12 anonim válasza:
kérdező, szerintem nagyon is jól olvasta, vagy a másik eset, hogy nem jártad ki a 4 általánost
8/12 anonim válasza:
"10000 ezer euro" szerinted ez mennyi?
9/12 A kérdező kommentje:
elírtam van ilyen 10 ezer akkor
2020. aug. 2. 19:00
10/12 anonim válasza:
Jól hangzik, hogy eldugod és elköltöd, de gyakorlatban több fejfájást okozna mint szeretnéd. Főleg ha térfigyelő kamera felvett, vagy a törvény másik oldalán figyelt ki valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!