Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Úgy érzem nagyon kapcsolatban...

Úgy érzem nagyon kapcsolatban áll velem az univerzum, kihez fordulhatnék beszélgetni ilyenekről? Mit tegyek hogy hasznos legyek/segítsem az embereket ezzel a "képességgel"?

Figyelt kérdés
Minden nap intenzíven álmodok, emlékszem mindenre és az esetek 80%-ban a jövőt álmodom meg(pl. egyik nap azt álmodtam összeveszek a barátommal és másnap minden előzmény nélkül tényleg volt egy nagyobb konfliktusunk). Ma az a mondat járt a fejemben, hogy "rend a lelke mindennek" erre egy 5 perccel ezelőtt egy régi újságot fellapoztam és egy cikk címe pont ez volt. Régebben mikor félálomban voltam mindig hallottam emberi beszédeket a fejemben. nagyon sokszor a nevemet szólították, ez lehet tisztánhallás? Ezen kívül mindig "teljesíti" valami/valaki a szimpla gondolataimat. Mikor erősen gondoltam, hogy legyen barátom-> lett. Mikor arra gondoltam de jó lenne egy új laptop, tesóm hirtelen újat vett és enyém lett az övé. Minden nap találkozok ilyesféle csodával. Mivel magyarázható ez? Hiszek mindenféle spirituális hitben, többször néztem már meg a titok című filmet is, hogyan tovább?18/L
2016. jan. 31. 22:26
1 2
 1/12 Ozmium42 ***** válasza:
23%
Igen, te vagy a Kiválasztott.
2016. febr. 1. 01:52
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Ezek érdekes események, de nem utalnak rá, hogy "nagyon kapcsolatban lennél" az univerzummal. Ez inkább arra utal, hogy figyelsz a téged körülvevő érdekes, vagy szokatlan dolgokra. Ezen a "szinten" még nem tudsz hasznossá válni az emberek számára. Amit leírtál nagyjából arra utal, hogy fogékony vagy az érdekességekre, és képes vagy hinni is bennük. Ez a kettő jól jön, ha tényleg hasznos akarsz majd lenni egyszer, de ahhoz tanulni, és a tanultakat gyakorolni is kell. Egyelőre még az sem igazán világos, mit tanulhatnál, mire vagy fogékony, és mi érdekel, először ezt döntsd el, csak utána gondolj arra, hogy hasznosítsd magad.
2016. febr. 1. 08:32
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Végigolvasván a klasszikus paranoid skizofrén tünetek jutnak eszembe az írásodról.

Keress meg egy szakembert, szerintem még nem lesz késő.

2016. febr. 1. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Beszélgetni azokhoz fordulj, akik képesek elviselni egyediséged és felsőbbrendűséged kinyilvánítását.
2016. febr. 4. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem értelek titeket, sehol nem nyilvánította ki, hogy felsőbbrendűnek tartaná magát másoknál. Sok mindent tapasztal, aminek nem érti az eredetét - ennél szerintem nem több az, amit leírt.
2016. febr. 4. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes ellentét, hogy mindent tudsz, parancsolsz meg látsz, de még is bennünket vak senkiket kell megkérdezned hogy mit is tegyél ezzel a képességeddel. Ezt nem látod előre? :D

Szerintem le kellene szakadnod az ezoterikus dolgokról és a valósággal foglalkoznod, mielőtt teljesen bekattansz tőle. Vagy orvos, mert lehet hogy skizofrénia, az ugyanis leginkább fiatal felnőttkorban jelentkezik.

2016. febr. 6. 16:02
 7/12 mosomaci101 válasza:
Kapcsold ki az X-aktákat!
2016. febr. 8. 14:48
 8/12 anonim válasza:
25%

Egoisták. Egoisták mindenhol!

Úgy utálom az ilyet...

Csak nekem tűnt fel, hogy az ilyen "csodákat" észlelő emberek túlnyomó többségben azt gondolják magukról, hogy "kiválasztottak", "különleges képességeik vannak", "kapcsolatban állnak az univerzummal", "6. érzékük van", "minden kívánsága teljesül", stb, stb. Mindegyik példa szerint az illető felsőbbrendű, különlegesebb másoknál. Ne legyél ilyen.

(És senki ne állítsa, hogy csupán irigy vagyok. Nekem is volt részem hasonlókban, mégis felfogom, hogy nem azért van, mert én vagyok A KIVÁLASZTOTT. Csupán véletlenek láncolata.)

2016. febr. 16. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:

"Egoisták. Egoisták mindenhol!

Úgy utálom az ilyet...

Csak nekem tűnt fel, hogy az ilyen "csodákat" észlelő emberek túlnyomó többségben azt gondolják magukról, hogy "kiválasztottak", "különleges képességeik vannak""

Szerintem sokkal többen magyarázzák bele mások megnyilvánulásaiba az ilyesmit, mint amennyire sokan éreztetnek ilyet ezzel.

Persze magukból kiindulva.

2016. febr. 16. 19:27
 10/12 A kérdező kommentje:
16:35 egy szóval nem mondtam, hogy én vagyok az új Jézus. 18 éves vagyok, mit vársz mit tudjak az ilyesmi dolgokról? Fiatal vagyok és tapasztalom a mindennapi csodákat. Elég lett volna annyit írnod, hogy hm ez veled is megtörtént már, nem pedig kitalálni dolgokat, hogy én mit hiszek magamról.:D Engedd már meg, hogy olyan kérdést tegyek fel amilyet szeretnék.. Szerintem máskor ha nincs értelmes hozzászólásod inkább menj el a kérdés mellett mert így eléggé primitívnek és savanyú életűnek állítottad be magad. További szép napot!
2016. febr. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!