Úgy érzem nagyon kapcsolatban áll velem az univerzum, kihez fordulhatnék beszélgetni ilyenekről? Mit tegyek hogy hasznos legyek/segítsem az embereket ezzel a "képességgel"?
Végigolvasván a klasszikus paranoid skizofrén tünetek jutnak eszembe az írásodról.
Keress meg egy szakembert, szerintem még nem lesz késő.
Érdekes ellentét, hogy mindent tudsz, parancsolsz meg látsz, de még is bennünket vak senkiket kell megkérdezned hogy mit is tegyél ezzel a képességeddel. Ezt nem látod előre? :D
Szerintem le kellene szakadnod az ezoterikus dolgokról és a valósággal foglalkoznod, mielőtt teljesen bekattansz tőle. Vagy orvos, mert lehet hogy skizofrénia, az ugyanis leginkább fiatal felnőttkorban jelentkezik.
Egoisták. Egoisták mindenhol!
Úgy utálom az ilyet...
Csak nekem tűnt fel, hogy az ilyen "csodákat" észlelő emberek túlnyomó többségben azt gondolják magukról, hogy "kiválasztottak", "különleges képességeik vannak", "kapcsolatban állnak az univerzummal", "6. érzékük van", "minden kívánsága teljesül", stb, stb. Mindegyik példa szerint az illető felsőbbrendű, különlegesebb másoknál. Ne legyél ilyen.
(És senki ne állítsa, hogy csupán irigy vagyok. Nekem is volt részem hasonlókban, mégis felfogom, hogy nem azért van, mert én vagyok A KIVÁLASZTOTT. Csupán véletlenek láncolata.)
"Egoisták. Egoisták mindenhol!
Úgy utálom az ilyet...
Csak nekem tűnt fel, hogy az ilyen "csodákat" észlelő emberek túlnyomó többségben azt gondolják magukról, hogy "kiválasztottak", "különleges képességeik vannak""
Szerintem sokkal többen magyarázzák bele mások megnyilvánulásaiba az ilyesmit, mint amennyire sokan éreztetnek ilyet ezzel.
Persze magukból kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!