Úgy érzem nagyon kapcsolatban áll velem az univerzum, kihez fordulhatnék beszélgetni ilyenekről? Mit tegyek hogy hasznos legyek/segítsem az embereket ezzel a "képességgel"?
Figyelt kérdés
Minden nap intenzíven álmodok, emlékszem mindenre és az esetek 80%-ban a jövőt álmodom meg(pl. egyik nap azt álmodtam összeveszek a barátommal és másnap minden előzmény nélkül tényleg volt egy nagyobb konfliktusunk). Ma az a mondat járt a fejemben, hogy "rend a lelke mindennek" erre egy 5 perccel ezelőtt egy régi újságot fellapoztam és egy cikk címe pont ez volt. Régebben mikor félálomban voltam mindig hallottam emberi beszédeket a fejemben. nagyon sokszor a nevemet szólították, ez lehet tisztánhallás? Ezen kívül mindig "teljesíti" valami/valaki a szimpla gondolataimat. Mikor erősen gondoltam, hogy legyen barátom-> lett. Mikor arra gondoltam de jó lenne egy új laptop, tesóm hirtelen újat vett és enyém lett az övé. Minden nap találkozok ilyesféle csodával. Mivel magyarázható ez? Hiszek mindenféle spirituális hitben, többször néztem már meg a titok című filmet is, hogyan tovább?18/L2016. jan. 31. 22:26
11/12 anonim válasza:
Az, hogy elalvás előtt hallod emberek hangját nem különleges, én is így vagyok vele, más is így van, és bizonyára sokan még. Merem állítani, hogy teljesen normális vagyok. Aztán ki tudja, lehet nekem is csak kérdéseket kéne feltennem. Igaz még mindig csak várom a levelemet a Roxfortból.
12/12 anonim válasza:
Én megértelek ,a te korodban én is azt hittem, hogy a a 75. oldalra gondolok és ott ütöm fel a könyvet tényleg ,akkor különlegesen tudok irányítani dolgokat. Persze azt már nem veszi figyelembe ,amikor meg 10 másik napon vagy alkalommal nem sikerül. Én is álmodtam már meg hétköznapi eseményt, ami valóra is vált (egyszer-kétszer).Később viszont rájöttem, hogy valószínűleg véletlenek és szelektív emlékezet eredményei. Olyan mint amikor a tvben pont azt a szót ismétlik 1 mp múlva mint amit te valakinek kimondtál a szobában. Nem csoda, a nagy számok alapján bármilyen esemény mellé kerülhet egy ugyanolyannak.Ha túl gyakori, akkor is ott van ,hogy figyelmesen tudsz következtetni tudat alatt előjelekből. Volt egy barátnőm, aki tök bugyutának tűnt azáltal hogy mindenre azt mondta, hogy ő ezt pont így megálmodta. Már olyan gyakran jött ezzel elő, hogy megfordult a fejemben hogy ez csak az ő agyának tűnik így, pedig nem vagyok az a totál ezoszkeptikus típus, de van egy szint amin túl már túlzásnak vagy pótcselekvésnek érzem, ezt a mindent megálmodtam dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!