Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az Univerzumot milyen törvénys...

Az Univerzumot milyen törvényszerűség kényszeríti, hogy azt hajtsa végre amit mi emberek gondolunk? Mi áll a háttérbe?

Figyelt kérdés

Newton, Einsten sok híres, gazdagok mind a Titok segítségével lettek azok, mert amit gondolunk, akár félelem akár vágy, az válik valóra. Az univerzum azt hajtja végre,

...ki rettag a ráktól, az megkapja, mert azt gondolja ki a sorsának.Ki hírnévre, sikerre vágyik eléri azt, még ha netes jós vagy MLM-es is lesz belőle, mert semihez se ért.

De milyen törvény állhat a hátérbe? Mi mozgatja, kényszeríti erre az univerzumot?

2013. nov. 4. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%

komoly kérdést tettél fel, de sajna nagyon sok trollvan az oldalon, és lesz bagatellizálva a válaszok nagy része.

de h válaszoljak is...a gondolat ereje az amit az ember a saját életében lát...

2013. nov. 4. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen komolyan fogok válaszolni. Nem hiszek ebben a bevonzásos dologban. Ezért azt gondolom, hogy semmilyen törvény nincs ebben. Tudom, utolér majd a hívők bosszúja leszavazás képében. Azért szóltam mégis hozzá, mert úgy vélem, hogy valamilyen szinten például a rák esetén önbeteljesítő jóslat, hogy ha fél valaki ettől, akkor beteg is lesz. Van erre magyarázat. Ha valaki betegesen fél, az egyre jobban stresszel és melankólikus lesz, lelki beteg. A lelki betegségek, a stressz gyengíti bizonyítottan az immunrendszert. A gyenge immunrendszer pedig már nem tudja elpusztítani a rákos sejteket. Rendellenes sejtek nap mint nap keletkeznek a testben, de az immunrendszer felismeri és elpusztítja ezeket. Ha már nem győzi a munkát a legyengült immunrendszer, akkor egyre több ilyen mutáns sejt lesz és a vége akár daganatos megbetegedés is lehet. Vírusok is okozhatják a sejtek rendellenes működését, és a gyenge immunrendszer ezekkel sem bír már el.

A sikeres MLM-esek azért mégiscsak értenek valamihez, én legalábbis ismertem néhányat és mindegyiknek jó szociális készségei voltak. Ehhez pedig ez kell. A sikerért és a hírnévért is valamilyen szinten megdolgoztak azok, akik elérték azt. De nem mindig ugyanaz a siker és a hírnév. A siker néhány embernek mást jelent, mint a többieknek.

Amit viszont nem nézek jó szemmel az az, hogy belekevered Einsteint és Newtont. Okos emberek voltak, ebben a tekintetben kitűntek a koruk emberei közül és rájöttek a világunkat működtető törvényszerűségekre.

2013. nov. 4. 23:07
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát én magamon azt vettem észre hosszas megfigyelések tapasztalások után, hogy ha valamit akarok/szeretnék az nem fog bekövetkezni, ameddig akarom, de ha már nem akarom váratlanul becsusszan, aminek maximum egy kicsit örülök, de nem annyira mintha akkor kaptam volna meg amikor tényleg vágytam rá. A félelmeimről meg annyit, hogy amitől félek az sem következik be. :D Ameddig félek tőle. Akkor következik be az amitől félek amikor már nem félek tőle, csak úgy váratlanul rámtör, de már nem izgat fel.

Szóval elég rossz, hogy amit szeretnék azt nem kapom meg azonnal, vagy soha, de jó mert a rossz dolgokat sem kapom meg úgy, vagy azonnal, és lehet, hogy sohasem. Aztán azon is ellehet gondolkozni, hogy akkor a félelemnek tényleg van értelme, és a vágynak van e értelme. Vajon ha a félelem érzését nem társítanám az elképzelt dologhoz bekövetkezne? És ha vágy nélkül akarnék valami dolgot akkor az is bekövetkezne? Mitől is félek? Mire is vágyok? Félek a rossztól, de amíg félek nem tudok boldog lenni, mert leköt a félelem. Vágyok a jóra, de amíg vágyok nem tudok boldog lenni, mert leköt a vágy. Mindkettő elégedetlenségből fakad, a jövőre való tekintettel. Elégedetlen vagyok a kilátásaimmal, szóval félek. Elégedetlen vagyok a jelen állapotommal ezért vágyok a jövőbe a jóra. Ha itt és most elégedett tudnék lenni, nem a jövőre apellálnék, és nem volna félelem, se vágy. És talán, hogy itt és most elégedett tudjak lenni a múltra vonatkozó a tudatodat a jelenlegi állapotára formáló dolgokat is el kéne engedni.

Az univerzumot meg a szeretet mozgatja, és ennek a hiánya a félelem, a másik erő ami szintúgy mozgat, csak a másik irányba, mert az egyik a forrásba vezet ahonnan az erő jön, a másik meg távolít el attól, de a lehúzó erőknek is megvan a feladata, az, hogy azok által megmérettessen az ember, és azt meghaladhassák. Mint ha egy szigeten élnél, és ott a víz előtted az akadály, eleinte elátkozod a vizet, aztán rájössz, hogy tudsz te csónakot építeni hé, és volt nincs akadály. Gondolkozz, még ezen sokat, böngéssz a neten, úgyis ha érdekel a téma véletlenül olyan dolgokba botlassz amik magyarázatokkal szolgálnak, csak ne felejts el soha gondolkozni, mert azáltal válik egyre tisztábbá a kép, csiszolódik az értelmed. Hiába olvasol sok könyvet ha a benne foglaltakat nem vagy képes meg is érteni, de úgy igazán, felismerésre nem jutsz általa. Légy őszinte magadhoz.

2013. nov. 4. 23:13
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Az univerzumot Murphy törvenyei uraljak

Amikor sietek, elromlik a kocsim, a buszon kifogok egy lassu sofört, 6 nyugdijas nenit aki nem talalja a jegyet es forditja ki a zokniit, 1-2 zavarodottat aki nem tudja hanyas busz , hanyadika, stb

Es mindig elkesek olyankor

2013. nov. 4. 23:26
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az hogy mindenki tudat magja az a forrás. (fehér lyuk) Ugyan az van mindenkiben, meg mindenben, ezért vannak összefüggésben a dolgok. Persze, hogy ezt látványosan ki tudja használni az ember állati mélyre le kell mennie magába.
2013. nov. 4. 23:48
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Valahol benned, egészen mélyen ott van az univerzum. Valahol Te vagy az univerzum, így nem kényszeríti semmi.
2013. nov. 4. 23:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Az univerzumot semmi sem kényszeríti, én magam azt mondanám, hogy ez a "bevonzás" (utálom rá ezt a kifejezést, de így értik meg a népek) inkább egy amolyan... ok-okozat lehet, vagy hasonló. Tehát lényegében ugyanolyan törvénye a világnak, mint az, hogy a gravitáció vonzza a dolgokat, a súrlódás lassítja, a lökés elindítja, és a különböző vegyületek valamilyen rendszer szerint reagálnak egymásra. :) Csak épp ez egy olyan szintje még a tudománynak, amihez mi nem vagyunk elég okosak. Ha már kémia: Az ókorban is tudták már, hogy az ezüst tálakban kevésbé romlanak meg az ételek, azt viszont nem, hogy ez azért van így, mert az ezüst megöli a baktériumokat, ezért azok nem tudnak elszaporodni az ételeken, azt meg pláne nem, hogy maga az ezüst mint vegyület milyen hatással van a baktériumok kémiai rendszerére. Ettől még az ezüst tálban nem romlott úgy az étel, és párszáz év múlva rá is jöttek, mi az oka ennek. A vonzás törvénye dolog itt most az ezüst tál: működik, de nem tudjuk, mi is okozza pontosan ezt a dolgot. Pár száz év múlva majd valószínűleg megfejti valaki, és röhög rajtunk, hogy viták alakultak ki a "hiszem-nemhiszem" témakörben. :) Ugyanúgy fognak röhögni rajtunk, mint mi az egyházon, amikor azt mondták, hogy a föld márpedig lapos, és a világegyetem középpontjában van. :)
2013. nov. 5. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Amit egynél több ember tud, az már nem titok...

De megmondom én, miben áll a "titok" rejtélye.

A tudatalattiban és a közös tudatban.

Sokan úgy képzelik, hogy szélnek eresztenek valami vágyat, gondolatot az "univerzumba"és majd az teljesíti.De nem!

Inkább arról van szó, hogy amire sok gondolati energiát , érzéseket fordítasz, legyen az jó vagy rossz dolog, arra koncentrálódik a figyelmed és ösztönösen megtalálod valahogy a hozzá vezető utat.Akár jó dolog, akár rossz.A tudatalatti nem tesz ilyen szempontból különbséget, csak követi az "utasítást".Másik tényező a közös tudattalan, illetve a telepátia jelensége.Hogy valamilyen szinten mind kapcsolatban állunk egymással.Így történhet meg az, hogy ha elképzelsz egy ideális társat és ezzel kapcsolatosan üzengetsz az "univerzumnak", akkor tudatalatti szinten létrejöhet a kapcsolat és "véletlenül" az életedbe betoppan az illető.

2013. nov. 5. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:

A ráktól való félelem is hasonló elven működik!A félelem szorongást kelt benned és már tudjuk, hogy az állandó aggodalom, félelem képes romboló folyamatokat indítani a szervezetben.Ráadásul a testet nagyon könnyű becsapni, elég csak a hipnózisra gondolni.Ha pl a hipnotizált személynek azt mondod, hogy parazsat érintesz a kezéhez, akkor forróságot fog érezni akkor is, ha valójában jégkocka ért hozzá sőt égési sérülés is látható lehet a kezén, ahol érintették.

Ha valaki ráktól retteg vagy más betegségtől, az is egyfajta önhipnózis.És megvan az esélye, hogy lassan, de biztosa kialakuljon nála a rettegett daganat!

2013. nov. 5. 14:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Igen , aggodastol rák, stressz ami antibébi hatású, es egyeb baromsagok!

Mikor terhesek lettek a nök uldöztetesekbe , haboruk alatt, en is voltam olyan stresszben hogy hullt a hajam es megis terhes maradtam!

Ezt a baromsagot, h nem maradsz terhes mert tulzottan akarod, lelki meddöseg es egyeb blödsegek!!!!

Van hatar?

A plazmaban levö nemi hormonok nem megfelelö aránya is meddöseget okozhat, hiaba a megnyugvas

Annyi baromsagot talalnak ki es publikalnak mint kesz teny h ijesztö

Maholnap a te hibad a rak, es ha meghalsz, mert " nem akartal meggyogyulni , tudatalatt"

Szomorodna meg minden barom aki ilyet mond

2013. nov. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!