Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Álmomban halként úsztam,...

Álmomban halként úsztam, nagyon életszerű volt, volt nektek is különlegesen életszerű álmotok?

Figyelt kérdés
Több éve volt egy annyira életszerű álmom, hogy azóta is emlékszem rá, nagyon különös volt. Valami nagy hal, vagy delfin lehettem, irtó gyorsan siklottam a vízben, éreztem, ahogy hasítom a vizet, annyira eufórikus érzés volt, szabad voltam, enyém volt a világ. Nagyon-nagyon különös volt. Sosem néztem ilyesfajta videókat, ill. nem is tudom, hogy van-e ilyen videó egyáltalán. Igazából nem szeretek úszni, nem is nagyon tudok, a max táv. amit leúszok az 1-2 hossz az uszodában. Olyan volt, mintha a hal testébe kerültem volna álmomban. Nem tudom, honnnan lehetett ez ennyire életszerű. Szerintetek? Ha másnak is volt ilyen álma, írja le, ha gondolja.

2020. jún. 5. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én hiszem is, hisz már ébren tapasztaltam, itt most nem fejteném ki bővebben, de hihetetlen élmény!

7. válaszoló

2021. jan. 11. 16:27
 12/12 A kérdező kommentje:
kár, pedig kíváncsi lennék rá. megírod esetleg privátban? köszi
2021. jan. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!