Másnak is szokott lenni folytatasos, életszerű álma a valós életének régebbi időszakából?
Életemben megélt hosszabb-rövidebb időszakát kezdtem el álmodni. Legutóbb az érettségi es az arra valo felkészülés 3-4 hetét. A valós elemek és helyzetek közzé kerültek nem megtörtént, meseszerű dolgok, de ezt álmomban termeszetesnek vettem. Nem minden nap almodtam újra az egészet, hanem első nap pl az első 2-3 napot, majd így tovább. Kb egy hétig tartott.
2 napja egy 40 éve történt lengyel kirándulást álmodok, de pl nem szülőkkel, hanem nagymamámmal, s bár én 10 éves vagyok, mégis a fincsi 20-25 eves csajokat nézem, néha oda is simulok, akik ezt termeszetesnek veszik. (Nem szexualis álom), csak a valotlansag részéből irtam egy szeletet. Mással is történt már ilyen? Annyira nem zavar a dolog, hogy pszichiáterek adjak egy valag penzt, csak kivancsi vagyok.
Nincs is olyan, hogy valóság. Az élet is csak egy álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!