Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ha teljesen...

Mit jelenthet, ha teljesen életszerűen megálmodjuk, hogy valaki meghalt, és érezzük a gyászt?

Figyelt kérdés
Eddigi életem legrosszabb álmából ébredtem ma. Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, akivel még nem is találkoztunk, de őszinteségével már nagyon belopta magát a szívembe. Most álmomban számomra ismeretlenek által megtudtam, hogy eltávozott közülünk, megállt a szíve. És én sírtam, vigasztalt tesóm, a barátaim, de nem tudtam nem sírni miatta. Nem rémálom volt, mert nem felijedtem, csak szép nyugodtan bőgve ébredtem, és azóta se bírom abbahagyni a sírást, pedig eltelt lassan egy óra, és harmincas férfi vagyok. Hihetetlen részletességgel emlékszem az álmomra, végig az egészre, mintha minden tényleg megtörtént volna. Pedig sose szoktam emlékezni, pár perccel ébredés után meg végképp, most meg megvan minden apró momentum, minden szó, amit mondtam, minden érzés, minden. Egy csomag zsepit már telefújtam. Mit jelenthet ez???

2015. márc. 12. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Néha nekem is átszalad a fejemen vagy a szívemen, hogy mindenki meghal. Van aki hirtelen, van aki lassan.

Nem jelent semmit. Azt jeleni, hogy a kitalált lányhoz érzelmileg kötődtél és fájt látni, hogy elmúlik...

2015. márc. 12. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem akarod, hogy meghaljon.
2015. márc. 12. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Érzelmileg kötődni kezdtél hozzá.
2015. máj. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!