Van az a ouoja tábla amit szeretnék venni és gondolooztam mert a planchettén van egy lyuk és ha bele nézek azon keresztül lehet látni a szellemeket? mert nem akarok halálra rémülni szóval ezért kérdek amúgy még új vagyok a szellem idézésben
Szerintem hagyd a táblát, meg ezeket.
Egyetlen nagy hibája van ennek a táblának, hogy sosem tudod éppen kivel beszélsz.
Ha idézel valakit, azt mindig név szerint kell szólítanod. A tábla csak bajt okozhat, mert könnyen egy démonnal léphetsz kapcsolatba, ami után elmegy egy életre a kedved az ilyenektől, ha valaha lerázod magadról.
"mert nem akarok halálra rémülni"
Mitől rémülnél halálra? Most hallottál a lyukon keresztül szellemeket, azaz bizonyossá vált számodra, hogy van túlvilág és a halál nem a vég. Tehát inkább örülnöd kéne, mert többé nem kell félned a halálodtól, mert te már tudod, hogy tovább fogsz létezni.
Nem értem a szellemkereső emberek logikáját. Mi másért akarnál szellemet idézni, ha nem ezért? És mi ijesztő van egy szellemben? Annak kéne örülnöd, hogy van szellem és attól kéne félned, ha nincs, mert ha nincsenek, akkor a te életed is teljesen értelmetlen és értéktelen.
Szia,
Inkább foglalkozz az őrangyaloddal, ő is tud veled beszélni és jó gondolatokat adni neked.. :
Teljes mértékben egyet értek az első válaszolóval. Nézz kicsit utána és olvass el pár dolgot a tábláról. Ha van eszed akkor nem próbálod ki. Szerintem jobb tudatlanul élni ilyen szempontból, minthogy egy démon irányítsa az életem.
Ha érdekelnek történetek vagy akármi írj privibe és küldök neked érdekes dolgokat és élményeket róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!