Látok néha egy alakot elmenni előttem, ez micsoda?
Akár biológiai oldalról is kíváncsi vagyok a válaszra (mondjuk a szememmel vagy az agyammal kapcsolatos magyarázatok, nem feltétlenül gondolok elsősorban paranormális dolgokra).
Nagyjából 6 évvel ezelőtt napi szinten láttam ezt az alakot, akkor voltam 11 éves.
Sosem hittem a szellemekben és a természetfeletti dolgokban, így nem foglalkoztam vele. 3 éve azonban elmondtam ezt nővéremnek, és azóta el is tűnt. Annak tudtam be, hogy talán tudnia kellett másnak is róla, és akkor békén hagy. Nem kimondottan féltem tőle, nem éreztem rossz érzést vele kapcsolatban, inkább kíváncsi voltam, hogy mi az és miért követ. Viszont mindig csak a házban látom, nagyon ritkán kint az udvaron is, de sehol máshol. Ma láttam évek óta először.
Kb. úgy tudnám leírni, hogy egy velem egy magas, talán kicsit kisebb tőlem, és fekete. Nincs konkrétan emberi alakja, inkább olyan, mint egy paca, de lábai biztosan vannak, mert azt tisztán ki tudom venni, hogy elszalad előlem.
Sosem nyílt helyen jelenik meg, inkább olyan helyen, ahol el lehet bújni. Mikor olyan érzésem van, hogy figyel valaki, mindig szétnézek, és akkor látom elszaladni, vagy elbújni az ajtó mögött.
Nem tudom, hogy csak a képzeletem szüleménye-e, vagy valami para cucc. De érdekel az biztos.
Valakinek tipp esetleg?
Igazából igen mert nem nagyon léteznek ilyen dolgok. Ha léteznek is pl. szellemek még soha senki nem látott egyet és semmi bizonyíték vay logikus magyarázat nincs rájuk.
Még az lehet hogy van valami perverz a környéken aki kukkol téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!