Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látok néha egy alakot elmenni...

Látok néha egy alakot elmenni előttem, ez micsoda?

Figyelt kérdés

Akár biológiai oldalról is kíváncsi vagyok a válaszra (mondjuk a szememmel vagy az agyammal kapcsolatos magyarázatok, nem feltétlenül gondolok elsősorban paranormális dolgokra).

Nagyjából 6 évvel ezelőtt napi szinten láttam ezt az alakot, akkor voltam 11 éves.

Sosem hittem a szellemekben és a természetfeletti dolgokban, így nem foglalkoztam vele. 3 éve azonban elmondtam ezt nővéremnek, és azóta el is tűnt. Annak tudtam be, hogy talán tudnia kellett másnak is róla, és akkor békén hagy. Nem kimondottan féltem tőle, nem éreztem rossz érzést vele kapcsolatban, inkább kíváncsi voltam, hogy mi az és miért követ. Viszont mindig csak a házban látom, nagyon ritkán kint az udvaron is, de sehol máshol. Ma láttam évek óta először.

Kb. úgy tudnám leírni, hogy egy velem egy magas, talán kicsit kisebb tőlem, és fekete. Nincs konkrétan emberi alakja, inkább olyan, mint egy paca, de lábai biztosan vannak, mert azt tisztán ki tudom venni, hogy elszalad előlem.

Sosem nyílt helyen jelenik meg, inkább olyan helyen, ahol el lehet bújni. Mikor olyan érzésem van, hogy figyel valaki, mindig szétnézek, és akkor látom elszaladni, vagy elbújni az ajtó mögött.

Nem tudom, hogy csak a képzeletem szüleménye-e, vagy valami para cucc. De érdekel az biztos.

Valakinek tipp esetleg?

2020. máj. 6. 20:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Ha léteznek is pl. szellemek még soha senki nem látott egyet és semmi bizonyíték vay logikus magyarázat nincs rájuk."

De láttak, csak nem látja mindenki, nem kézzel fogható és nincs rá logikus magyarázat, ezért a józan ész tagadja.

Próbáld meg elküldeni. Akár hangosan szólj rá, hogy menjen el.

Ártani nem árthat, ha elküldöd. Ha szellem ha nem.

2020. máj. 7. 17:52
 12/26 anonim ***** válasza:
9%

Nem láttak. Csak létni véltek, az nem ugyan az. Nagyon könnyen bele lehet látni nagyon sok mindenbe hogy biztos szellem és nagyon sok a buta naiv ember aki mindent elhisz megkérdőjelezés nélkül.

Meg az mi hogy van aki létja van aki nem? Tudtommal minden embernek ugyan úgy működik a szeme, azt leszámítva hogy van aki jobban lát van aki homályosabban. Olyan nincs hogy valaki lát valamit és van aki ugyan olyan jó látással meg nem.

2020. máj. 7. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 van aki kitűnő matekból, van aki megbukik belőle.

Pedig ugyanolyan agyunk van csak van aki érti a matekot, van aki nem. 😉

2020. máj. 7. 18:25
 14/26 anonim ***** válasza:
11%

Ez egybaromi rossz példa amit felhoztál. Az az inteligenciával kapcsolatos, van akinek jobban vág az esze és van akinek kevésbbé egy bizonyos témához. A matek törvényszerűségeken alapszik és akinek jó logikája van és könnyebben megrögzüknek benne ezek a törvényszerűségek azoknak jobban megy.

A szem ezzel ellntétben egy állandó dolog. Az kifejlődött az anyaméhben és az ugyan olyan is marad halálodig, azt leszámítva hogy az élessége változik ahogy öregszel. A biológia leírja az emberi szem felépítését és működését és ez minden esetben ugyan az. Nincs olyan hogy van aki egy plusz érzékelővel születik ami szellemeket lát

2020. máj. 7. 18:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#14 de mitől függ, hogy kinek milyen a logikája?

Nem mondom, hogy hiszek a szellemekben. Mert most úgy tűnhet, mintha elvakult lennék.

De azt is vallom, hogy mindenki másképpen reagál és érez meg dolgokat.

2020. máj. 7. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
15# Ennyire nem látok bele azért az agy működésébe de az tény hogy mindenkinek másmilyen. Van akinek semmi logikája nincs az ég világon (pl. akik hisznek a horoszkópban), van aki meg átlagon felüli logikával rendelkezik (pl. mérnökök)
2020. máj. 7. 19:34
 17/26 A kérdező kommentje:
Na és akik mondjuk látják az aurát? Van aki látja, van aki nem. Akkor a szellemekhez is lehet köze, nem?
2020. máj. 7. 22:37
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
Olyan sincs hogy valaki aurát lát ugyan az a helyzet vele mint azzal hogy valaki szellemet lát. Ne higyj el minden hülyeséget amit olvasol
2020. máj. 7. 22:41
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

#18 pedig azt mindenki "látja". 😃

Így döntik el az emberek, hogy szimpatikus valaki vagy sem. Valahogy meg kell ezt nevezni. Aura, kémia..

Szerintem nem szabad szavakon lovagolni. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amit próbálnak valahogy elnevezni.

Gondolom nálad is volt már olyan, hogy valaki első ránézésre is taszított vagy nem tudod miért, de unszimpatikus. Mint ahogy gondolom vonzódtál is már emberhez, akár szexuálisan akár úgy, hogy egy hullámhosszon voltatok.

De aki ezt hirdeti és esetleg pénzt is kér érte, az kamu.

2020. máj. 7. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:

Volt ilyen igen, de én ezt nem aurának nevezném. Legtöbb helyen ahol auráról beszélnek főleg ezotéria témában ott úgy értelmezik mintha valami burok lenne aminek színei vannak meg ilyesmi. Na ez a része szerintem kamu.

Amit te írsz hogy valaki első ránézésre szimpatikus vagy unszimpatikus az véleményem szerint csak a kisugárzásának köszönhető, amiben nagyon sok minden szerepet játszik, pl.: viselkedés, öltözködés, stílus, mimika stb. Persze hogy a blaha lujza téri aluljáróban levő hajléktalanok nem lesznek olyan szimpatikusak mert szemmel láthatod hogy koszosak, megkeseredettek stb. Ellentétben ezzel ha látsz egy aranyos, mosolygós, életvidám lányt az persze hogy jobb érzéssel tölt el.

2020. máj. 7. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!